Чет муабети (ти реков-ми рече)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Тњитер нема лакове, ко што Битола нема ајродром пошо никој не носи трењерке.
Има аеродром, во Логоварди, во Српци :) Ама битолчанките се авиони....и тоа од 4-та генерација нагоре :)
Абе и ФАПче ќе си заврши работа.
Иам гуртни за него. Да не ти требаат? :D
Иам точак, кинески......да не имаш калници плава боја :)
извини, ама само КамАЗ, ФАП е надмината работа.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
4 година средњо?
Ја вам глеам и неможу да оцену колко године има некоја девојка, може комотно да праи секс, да раѓа,на изглед де....
А од друу страну кд ке видиш има 16 године : O Незнам дали тој е авион, ама има ракетен мотор : D

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
љеље како сум го гаџал .. сум го гаџал у пилеча груда .. сум го звизнал на небо .. сум рушел ја беспиљотно љетаљо .. и то у аљина билоо

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Бушаф што ти е бе?:zelen

Франк не ми одговори за какфи лајкови се збори, ај па и ти не биди скржаф за едн одговор, не биди Влаф :D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
4 година средњо?
Ја вам глеам и неможу да оцену колко године има некоја девојка, може комотно да праи секс, да раѓа,на изглед де....
А од друу страну кд ке видиш има 16 године : O Незнам дали тој е авион, ама има ракетен мотор : D
не бе средно. средното е надмината работа....одма ќе те обвинат за педофилија..... Ама пази да не ти остане остане горивото во резервоарот

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Бушаф што ти е бе?:zelen

Франк не ми одговори за какфи лајкови се збори, ај па и ти не биди скржаф за едн одговор, не биди Влаф :D
Фалат лајкови ко луѓе во празен селски дом на култура..... :) Не сум влав, туку само до пола :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Има аеродром, во Логоварди, во Српци :) Ама битолчанките се авиони....и тоа од 4-та генерација нагоре :)

Иам точак, кинески......да не имаш калници плава боја :)
извини, ама само КамАЗ, ФАП е надмината работа.

Има ливада која кога ќе порасне сака да биде аеродром :cool: Само фали прописна полетно-слетна патека, сигнализација, контролна кула, терминал и хангари, се` друго има...Битолчанките се` повеќе наликуваат на Ан-2...е тој слетува во Логоварди барем...

Камаз? А Сканиа, Ман, Рено, ГМ?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Има ливада која кога ќе порасне сака да биде аеродром :cool: Само фали прописна полетно-слетна патека, сигнализација, контролна кула, терминал и хангари, се` друго има...Битолчанките се` повеќе наликуваат на Ан-2...е тој слетува во Логоварди барем...

Камаз? А Сканиа, Ман, Рено, ГМ?
Ан-2, па тој е единствен авион на нашата авијација. Ко ќе ми текни дека Сталин со Ан-2 ги бркал германците....
Верувај, има и некој Су-27 во Битола :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ан-2, па тој е единствен авион на нашата авијација. Ко ќе ми текни дека Сталин со Ан-2 ги бркал германците....
Верувај, има и некој Су-27 во Битола :)

Ан-2 ти е како проверена домаќинка, може човек да се потпре на неа, дека ќе зготви, испере, исчисти.... така и овој прска против комарци, хемикалии по насади, фрла падобранци...
Су-27 може да има макета во Битола, а може ни тоа...:kafe
Не знам дали беше Неготино мислам дека имаше Ан-12 или нешто така, двомоторец сличен на ДЦ-3 кој присилно слетал во 70-те и го направиле ресторан, крилата како покрив нешто служеле а останатото стакло.