Што е тоа што ги прави несовршени?Несовршеноста и воедно топлината која произлегува од каменот преку допирот на двете(несовршени) тела.
Што е тоа што ги прави несовршени?Несовршеноста и воедно топлината која произлегува од каменот преку допирот на двете(несовршени) тела.
Размисли самиот и погледај ја сликата поубаво.Што е тоа што ги прави несовршени?
Ам сеа, јас си имам свое мислење. Барам твое. Не можам со гледање и размислување да го добијам твоето мислење. Ако не сакаш да ми одговориш кажи ми така, нема да ти замерам. Не сакаш и толку.Размисли самиот и погледај ја сликата поубаво.
Ме мрзеше вчера да пишувам,затоа сега.Несовршеноста е во лузните/брчките по телото и грубата обработка.Ам сеа, јас си имам свое мислење. Барам твое. Не можам со гледање и размислување да го добијам твоето мислење. Ако не сакаш да ми одговориш кажи ми така, нема да ти замерам. Не сакаш и толку.
Како е тоа несовршено?Ме мрзеше вчера да пишувам,затоа сега.Несовршеноста е во лузните/брчките по телото.
Па нешто што не е совршено.Како е тоа несовршено?
Од каде тоа сега дека брчки и лузни се несовршенство?Па нешто што не е совршено.
Не ти го разбирам прашањето.
Што подразбираш под несовршено уствари?Од каде тоа сега дека брчки и лузни се несовршенство?