Дојдена сум негде јули минатава година...таа година ми беше тешка, па решив кај мене нешто да сменам....нешто што ќе ми ги отера барем тие стресни мисли што ги имав. Случајно го дознав форумчево и одма се регистрирав. Пролистав наоколу и увидов многу интересни работи, како и самоуверени личности со кои можам слободно да комуницирам за секакви работи. Потполно се согласувам со горенавденото мислење на maja ...тука можам да си ги искажам своите чувства, да дознаам многу работи и за кои не сум ги знаела. Филмохолик сум и многу сакам да гледам филмови, па затоа овде се препорачуваат многу добри, но и за некои кои не сум ги знаела, за музиката можам да речам дека таму можам да ги истакнам моите вистински чувства, како и во личниот дневник, за играчницата таму можам да се забавувам со членовите
...имам многу да кажам за некои теми, за многу членови, како и мислење кои сакам да ги споделам, затоа оставам за понатаму....не сум дојдена да ширам негативна енергија, ниту ни да се нервирам за глупости...но пред се', запознав интересни виртуални пријателства - интересни, откачени, смешни, искрени, но и романтични личности
дојдена да сум забавувам, да се дружам со тие членови со кои се зближив, комуникативна сум и сакам да водам интересни муабети со нив, со некои од нив сакам и лично да се запознаам, се надевам дека ќе се најде и време за тоа, барем за некоја групна да се договори..