Od radoznalost i za zabava.Nemam fb i nesakam da otvoram no registrirana sum na mnogu forumi i sekade ISTO.
Има еден форум, го викаат кирилица.Femina e isto golem vorum.Moze se znaeme od tamu.
Od radoznalost i za zabava.Nemam fb i nesakam da otvoram no registrirana sum na mnogu forumi i sekade ISTO.
Има еден форум, го викаат кирилица.Femina e isto golem vorum.Moze se znaeme od tamu.
Toj nekoj nov e i zato ne go znam.Има еден форум, го викаат кирилица.
ne se znaeme od tamu i ne e bitno no mislev deka tuka ke ima postari clenovi kako mene sto veke se im e crnobelo i poseriozni razgovori !Има еден форум, го викаат кирилица.
Да, нов е. И уште не е пуштен во употреба.Toj nekoj nov e i zato ne go znam.
Постара членка? Мислиш во години, или искуство на форум. За во години, незнам многу на форумов.ne se znaeme od tamu i ne e bitno no mislev deka tuka ke ima postari clenovi kako mene sto veke se im e crnobelo i poseriozni razgovori !
tocno e deka nemam i nekoj kako velis "forumski staz" no do sega od nieden forum ne me OPOMENALE za ova i ne razbiram zasto ne se tolerira!?Да, нов е. И уште не е пуштен во употреба.
Постара членка? Мислиш во години, или искуство на форум. За во години, незнам многу на форумов.
Ама ако сте луѓе со форумски стаж тогаш ќе знаевте дека не се толерира пишување на латиница, од проста причина што македонскиот јазик нема латиница.
Верувај, кога ќе се разбудатtocno e deka nemam i nekoj kako velis "forumski staz" no do sega od nieden forum ne me OPOMENALE za ova i ne razbiram zasto ne se tolerira!?
Glasaj za Kajkakovski plis.Jas sum postar ama samo koga nosam pisma.ne se znaeme od tamu i ne e bitno no mislev deka tuka ke ima postari clenovi kako mene sto veke se im e crnobelo i poseriozni razgovori !
да си останеше трпе трпелив ке беше подобро.незнам зошто ми се обрати!?Glasaj za Kajkakovski plis.Jas sum postar ama samo koga nosam pisma.
Дека си дива.И ти и јас со нови букви кикикида си останеше трпе трпелив ке беше подобро.незнам зошто ми се обрати!?