Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Аватарите асоцираат троа на некролози со новиот скин, скраја да е... а општиот впечаток е како сајт за исчезнати лица ... не е црна туку некаква мат-оловна нијанса :nah

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*, TheQueen and Ghtalpo

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Јао бре луѓе... сте се закачиле за тој еден пост...
Јас така ја доживувам, така влијае врз мене - така опишав. Опфатив и дополнителни сегменти, што не гледам дека е причина за стрелање.
Од глупости по цел форум, вие се запнавте за мојот пост што ви се виде несоодветен.
Па ако е толку ви запнал за очи дека е несоодветен избришете го / прикријте го и мојот и цел куп други постови што се во таа тема... пошто има еден куп!
И доста е...
Со мрчење на секој пост, реплика, потпис - не се држи форум, драги мои...

Никој не се запнал за ништо, само дискутираме. Во тој момент кога си го пишал тоа мислење, јас сум ја отворила таа тема и сум го прочитала тоа мислење, па сум прокоментирала. За бришене на мислењето, многу лесна работа е, веруј. Бидејќи не е типичен оф-топик, туку само недоразбирање сметав дека треба да се обидам да објаснам. Само ти посочив дека си направил утка, а со тоа не те осудив на ништо. Ниту мрчам, ниту пак твојот коментар ми запнал за очи. Толку е едноставно.

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Форумот како проаѓа времето старее и се менува,сега е во некоја адолесцентна фаза
Повеќе ми се допаѓаше стариот изглед иако белата боја не беше многу пријатна за очите.

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Чудно е како жените приметуваат туѓи влакна на машка кошула, а не ја приметуваат бандерата кога паркираат. (talk)