На одмор се луѓето од 2012-та година.сдк... слабо раздвиженост на форумов... многу онлајн, но никој нема желба...
На одмор се луѓето од 2012-та година.сдк... слабо раздвиженост на форумов... многу онлајн, но никој нема желба...
Мира. Шо ти е крива пријателката моја ?сдп - не знам кој дел од реченицава "остави ме на мира" не го разбираш???
Мира. Шо ти е крива пријателката моја ?
СДК ... смешни ми се луѓето кои што мислат дека на секој англиски збор кој завршува на Ѕ .. треба однапред да стои '
Мира. Шо ти е крива пријателката моја ?
Чекај, тоа со s не е се...Their's your's .. итн.
И го прочитала Дисис .. или дајзис ?Чекај, тоа со s не е се...
Една од мојот клас измисли нов збор, thisis. Слушнала таа this is, па...
Ами и дечкиве па, настрана од мажот и жената ... чекај да одам на девојка ми да и купам нешо .. а едвај еден месец се заедно. сФашта.Одсекогаш сум била за романтика, љубов и сите други пропратни ефекти ама поголема глупост од Валентајнов нема!
Ем што не е наш празник, ем што е чиста глупост и фарса.Мажот со цвеќе во рака на жената и вика „Те сакам“, а другите 364 дена единствена проблематика му е дали банташите му биле 16ки, гумите зимски или Барса тепала со 2 или со 3 гола(чест на исклучоци).Зошто такви фарси, зошто? Ако некого сакаш ќе го сакаш 365 дена и 365 пати ќе му кажеш „Те сакам“(и повеќе).
Некако ми е премногу исфорсирано нештото, искомерцијализирано, нема благе везе со љубов и искажување чувства.
Нема ден одреден за љубов, секој ден е нова прилика да му покажеш некому дека го сакаш. Али шта чеш, Македонцка работа.