Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Yeah yeah, me again xD

Перо на All Star!!! Инаку, да. Перо ги прегреа клупите на Хокси па сеа оти бил многу добар грејач го викнаа да ги погрее клупите за ОлСтар викендот (оти зима фати во Америките де, па да се искористи секое грејно тело).

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Yeah yeah, me again xD

Перо на All Star!!! Инаку, да. Перо ги прегреа клупите на Хокси па сеа оти бил многу добар грејач го викнаа да ги погрее клупите за ОлСтар викендот (оти зима фати во Америките де, па да се искористи секое грејно тело).

Е ај нека ме викнат мене или тебе или било кој од форумот да грееме клупа! ако е толку едноставно да допреш до тие клупи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Чувството кога конечно најдуваш време да изгледаш филм, па се спремаш со сончоглед и сок, го чекаш да се симне половина ден на никаков интернет и на крај гледаш дека си симнал со германска синхронизација.

069.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Оноа чувство кога ќе ти каже некој „што се замараш со книги“.
Еден момент зимаш воздух, броиш до 10 и назад, после тоа си викаш - ах бре а јас се замарам со „реални“ ликови ко тебе.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Сакам да кажам кога девојка ќе се соблече на филм таа веднаш добива одлична сума за тоа , а филмот предзнак 12+. Кога мажите го прават тоа обично се исто платени , а филмот е наменет за сите категори. Едноставно нема полова еднаквост нека не не лажат :)

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
сдк... и кога ќе ми речат „што најде бе во книгата за ревизија на мотор ДМБ 767ка печатена во 67ма?“.... што да му речам ја?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Компјутеров сам ми се форматирал,или...?:unsure
Се што имав ми се избришало,дури и иконката за мај комјутер ја нема.
Ај се што се избришало се избришало,нешто по страшно може ли да му се деси?(facepalm) (не едуцираност :cenzuraбига)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Компјутеров сам ми се форматирал,или...?:unsure
Се што имав ми се избришало,дури и иконката за мај комјутер ја нема.
Ај се што се избришало се избришало,нешто по страшно може ли да му се деси?(facepalm) (не едуцираност :cenzuraбига)
Сам не може да се форматира. Или некој бришел или имаш закачено некој вирус или сл. Пострашно да цркне се`.