Сакам да кажам/Сакам да прашам

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Сакам да кажам не е само да плукаме по ракометарите , кошаркарите и фудбалерите , а истовремено воопшто да не вложуваш во нив и нови играчи. Што ќе се случи со машкиот ракомет по оваа генерација на Кире , Намуче , Јоновски .... ? Ќе бидеме на ниво ко во женскиот по генарацијата на Кастратовиќ потоп.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Самтајмс ај вана пјук фор самтинг дат ис хепенинг хир .. бат ај ем нат гоинг ту тел ват. Може и киловат.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДК Се подготвувам за првиот училишен ден (од второто полугодие) :zelen Ајде посакајте ми среќа, да си поминам убаво и молите се школската да згрешила и да не треба да учам по тие предмети за екстерно :( Не може да сум толку голем баксуз,нема шанси (shake)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy and Змејче

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Вечер родителска...
На сите ќе ги „реднат“ дома за оценките, а мене...за беспрекорниот опис на одредени личности и за користење на моето право на слободно изразување...
Или сепак не? Родителите веќе знаат за мојата способност за опишување...и за овој прекрасен мој опис. Знаат и дека воопшто не се каам.

Пуф, се беше толку...предвидливо...денес. Досаден ден.
Сепа решив да не зборувам, или подобро...да се бранам со молчење. Имав што да кажам, но во вакви моменти се молчи.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Може носов ми е затнат, ама уште сум способна да намирисам дупли профили. :svirka

Неделава на арно ми тргна. Само нека продолжи со ова темпо. (sun)