Барав не најдов филм со такво име...Гледа га ск трејлер на јутуб, веќ видено нели
А тј прф нешто пада авион у место пуно сс вуци(овј збор увек ме тера на едну безобразну риму : )))
А да поправи га, виде у телефон : P
Некој актер нешто?
Барав не најдов филм со такво име...Гледа га ск трејлер на јутуб, веќ видено нели
А тј прф нешто пада авион у место пуно сс вуци(овј збор увек ме тера на едну безобразну риму : )))
А да поправи га, виде у телефон : P
Испрафка, тhe grey , погрешно сам запишаја, еве трејлерБарав не најдов филм со такво име...
Некој актер нешто?
Не сум го гледала, ама ми изгледа дека е интересен и ќе го гледам и јас.Испрафка, тhe grey , погрешно сам запишаја, еве трејлер
Не волци, него вуци(eve га па, срамотна рима : )))Не сум го гледала, ама ми изгледа дека е интересен и ќе го гледам и јас.
Ако ти се свиѓа овој, кажи ми ќе ти кажам уште два вака слични со планини, волци и несреќи
П.С: А што беше зборчето што се римува со волци?
А со што се римува вуци што е толку срамно?Не волци, него вуци(eve га па, срамотна рима : )))
Tи то мени озбиљно?А со што се римува вуци што е толку срамно?
Него слободен си да те поканам на еден дејт, шах или нешто на страна?
Ќе ми кажеш таму со што се римува вуци бејб...
Може ќе се изненадиш и од менеTи то мени озбиљно?
На дејт се отфарам скроз, гола вистина бејб : )))
Да, на кој сајт,лсно ли се праи акаунт, ја сс црни ти сс бели фигуре? А ако те фату несакајки за рукче док гу мрдаш краљицу?Може ќе се изненадиш и од мене
Озбилна сум, знаеш да играш шах?
Увек е такој (се научив а кажи ааа)Да, на кој сајт,лсно ли се праи акаунт, ја сс црни ти сс бели фигуре? А ако те фату несакајки за рукче док гу мрдаш краљицу?
Осеќам топлину и осмех на лице кд ме цитираш, која част и привилегија : )))
А шахУвек е такој (се научив а кажи ааа)
Или најди си партнер за табланет, јас ќе ја викнам Алекс.
Ќе играме на нешто, може? Бирај на што сакаш, ете ти мене ми даваш осмех, ја тебе да бираш тоа