Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Задоволството кога одбираш роденденски подарок за многу блиска личност > кроење планови за прослава на НГ.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and parvati

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Која е разликата меѓу Тито и српскохрватски јазик? :)

Не оти знам... јас го викам југословенски пошто во меѓувреме се појавија и црногорски и босански а сите четири ми се исти...

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Тежок е животот без мандарини...Портокалите имаат многу поцврсти лушпи (тоа ме нервира). Кога ќе пробам да го излупам, почнува да прска на сите страни!
Но, ќе биде и полошо. Кога зимата ќе заврши, ниту портокали ќе нема...Што тогаш?
Добро, можеби претерувам...ама малку.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Photographer

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Не оти знам... јас го викам југословенски пошто во меѓувреме се појавија и црногорски и босански а сите четири ми се исти...
Тито попрв се распадна :) а потоа и јазиците, од еден излегоа српски, хрватски, црногорски и босански :)

Тежок е животот без мандарини...Портокалите имаат многу поцврсти лушпи (тоа ме нервира). Кога ќе пробам да го излупам, почнува да прска на сите страни!
Но, ќе биде и полошо. Кога зимата ќе заврши, ниту портокали ќе нема...Што тогаш?
Добро, можеби претерувам...ама малку.
Секогаш ќе има сончоглед млада дамо :)

• Ми се допаѓа
Реакции: TheQueen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ај малку на Гивгилијски :zelen
Са радувум кога ва читум така сите инспирирани,се така весели,здрави,заљубани,позитивни да си устаните и нанаќи...Бистар ум и чиста совест да ви бидат сенки шо ке ва пратат и во ваа гудина...

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Y1K991