Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Да ти одговорам со еден цитат од филм :D

Doc: I foresee two possibilities. One, coming face to face with herself 30 years older would put her into shock and she'd simply pass out. Or two, the encounter could create a time paradox, the results of which could cause a chain reaction that would unravel the very fabric of the space time continuum, and destroy the entire universe! Granted, that's a worse case scenario. The destruction might in fact be very localized, limited to merely our own galaxy.
Marty McFly: Well, that's a relief.

Го имам гледано икс пати и никогаш не ми станал досаден, посебно првиот дел. :pusi Дали е до мене или до филмот?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Го имам гледано икс пати и никогаш не ми станал досаден, посебно првиот дел. :pusi Дали е до мене или до филмот?

Филмот е за приказна за себе, типичен филм за 80тите, со таа разлика што многу не се замара со историските факти, повеќе е сконцентриран на историјата на 2-3 единки во општеството отколку политичките водачи. Јес да има една суптилна нишка што како обожавател си ја забележал по првиот и весниците на вториот дел.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Филмот е за приказна за себе, типичен филм за 80тите, со таа разлика што многу не се замара со историските факти, повеќе е сконцентриран на историјата на 2-3 единки во општеството отколку политичките водачи. Јес да има една суптилна нишка што како обожавател си ја забележал по првиот и весниците на вториот дел.

One of them films that actually make one feel alright i guess :)

коста

Истакнат Член
21 мај 2013
145
61
328
36
Сакам да кажам дека конечно се вратив дома ехехехехе кај и да си во недела дома да си и да ги поздравам тука салабин и алекис

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
The_05e3e0_2876058.gif

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
СДП

Има некој што учи на Природно и технички факултет во Штип отсек рударско-геолошки?