Нема ниту еден исклучок кој барем еднаш нема напишано нешто што не му се допаѓа.
Во различни очи се некој различен претерува.
Некои скоро во сечии.
Незнам дали е битна работа,најверојатно е.
Најверојатно постојат повеке начини за дискусија.Секој има различно гледиште и за оваа работа како и за сите.
Мора ли секогаш изворот за критикување,дискусија,несогласување да ја бараме во нечија огорченост?
Можеби токму и таму треба да ја бараме,но дали сме сигурни дека е таму за да тврдиме?
Незадоволства имало и ке има.
Може ли да се разграничи дека употребата на сарказам понекогаш е ,,дозволена,, и не смета,а некогаш дека смета?
Смета ли постојаната употреба на сарказам?
Најверојатно смета.Или поточно да напишам дека на некој начин иритира.(од мој гледан аспект де.)
Исто од тој мој агол пак ми е чудно и кога ќе прочитам како некој никогаш не прави нешто што го прави.
Се разбира,не во исти количини.
Колку сакаме можеме да тврдиме дека не ни е гајле како реагира на нас околината,тоа не е вистина.Или кој знае..?Можеби?
Неможеме да твриме зошто наводно ,,бегаат,,членовите.
Причини имало и ќе има.
Ете сега демек јас како нај паметна ги исхејтав и хејтерите и хејтерите на хејтерите.
Да не испадне сум индиректна,а тоа не е моја особина,чисто ке си ги поздравам и Хоуп и Егзистенце кои обожавам да ги читам,без разлика дали се согласувам со некое нивно гледиште или не.
Ова појава не е за прв пат,а верувам нема да биде ни за последен.
И на волкот јагнето не му смета се додека се чувствува инфириорен.Или дур не огладне де.
Земете малку Сома и конфликтите сами ќе се поништат...
Што е сома?