Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Кое хејтање хејтери?
Јас тебе ти се обраќам, за тебе пишувам и ми смета твојот однос. А ти си демек хејтерот на форумов?
Мислам се што кажав де, затоа и ти кажувам.

Јас не гледам дека мислиш се` што кажа. Доказ ми се овие контрадикции:

Воопшто не ви е гајле бе луѓе што пишувате и какви впечатоци оставате?
не, воопшто не ме засега што мислиш за мене и кој впечаток го оставам кај тебе и не ми ни треба да знам.
Сум го видел ова и пред некое време кога хејташе луѓе кои само критикувале како форумов не чинел и ништо друго не пишувале, а кога побарав да наведеш неколку такви те снема бе Надежда. Таквите „просветлувачки“ постови за мене се млатење празна слама. Контрадикторна си и тоа многу.

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Не ми се гледаше тогаш...
А сега како што сум изморена од два тренинзи (и тоа кошарка се спремаме за натпревар), би било добро. Ама прво да си поседам на Црнобело.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kaarikuto and Outrider

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не ми е воопшто битно кааков впечаток оставам кај тебе, а ти не си цел свет и сите луѓе на светот.
Не ме зезај кај виде тука контрадикторност?
Или да се зачува традицијата да се прикажат докази со копирани постови колку е тој од другата страна контрадикторен или не знам каков се не бил.
Ај тука сум јас ќе почекам најди некои постови од 5 Април :)

Не гледаш или се правиш дека не гледаш зашто така ти одговара?

Еве бе Хоуп, кажи ми како очекуваш луѓето да се замараат со тоа каков впечаток оставаат кога ни ти самата не се замараш? Тоа е контрадикторно бе Надежда. Контрадикција по дефиниција, примерок од прв ред.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не гледаш или се правиш дека не гледаш зашто така ти одговара?

Еве бе Хоуп, кажи ми како очекуваш луѓето да се замараат со тоа каков впечаток оставаат кога ни ти самата не се замараш? Тоа е контрадикторно бе Надежда. Контрадикција по дефиниција, примерок од прв ред.
Ок.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lillian

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Нема ниту еден исклучок кој барем еднаш нема напишано нешто што не му се допаѓа.
Во различни очи се некој различен претерува.
Некои скоро во сечии.
Незнам дали е битна работа,најверојатно е.
Најверојатно постојат повеке начини за дискусија.Секој има различно гледиште и за оваа работа како и за сите.

Мора ли секогаш изворот за критикување,дискусија,несогласување да ја бараме во нечија огорченост?
Можеби токму и таму треба да ја бараме,но дали сме сигурни дека е таму за да тврдиме?

Незадоволства имало и ке има.
Може ли да се разграничи дека употребата на сарказам понекогаш е ,,дозволена,, и не смета,а некогаш дека смета?
Смета ли постојаната употреба на сарказам?
Најверојатно смета.Или поточно да напишам дека на некој начин иритира.(од мој гледан аспект де.)
Исто од тој мој агол пак ми е чудно и кога ќе прочитам како некој никогаш не прави нешто што го прави.
Се разбира,не во исти количини.
Колку сакаме можеме да тврдиме дека не ни е гајле како реагира на нас околината,тоа не е вистина.Или кој знае..?Можеби?

Неможеме да твриме зошто наводно ,,бегаат,,членовите.
Причини имало и ќе има.
Ете сега демек јас како нај паметна ги исхејтав и хејтерите и хејтерите на хејтерите.:zelen
Да не испадне сум индиректна,а тоа не е моја особина,чисто ке си ги поздравам и Хоуп и Егзистенце кои обожавам да ги читам,без разлика дали се согласувам со некое нивно гледиште или не.
Ова појава не е за прв пат,а верувам нема да биде ни за последен.
И на волкот јагнето не му смета се додека се чувствува инфириорен.Или дур не огладне де.:D

Земете малку Сома и конфликтите сами ќе се поништат... :p

Што е сома?:)

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and existence

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
When the Fox hears the Rabbit scream, he comes a-runnin', but not to help.

Во Шкотска си имаат дрво во кое си „коваат“ парички за среќа. Шубо.
Да беше кај нас, ќе настанеше покољ у стил "Here's Johnny", или по нашки кажано - Симо со бичкијата.
Ама ако, си имаме ние ден на дрвото. :D

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Сакам да кажам ме фати период кога сите ме нервираат :banghead
се надевам оти ќе помине за ден два...:eek

• Ми се допаѓа
Реакции: alba