најискрено се надевамАко љубвта е доволно силна за се ке се најде решение..
и ви посакувам сѐ најдобро
најискрено се надевамАко љубвта е доволно силна за се ке се најде решение..
Мислам дека напротив во посовремениве земји гледам дека има забрана да градат верски објекти и да носат бурки,поправи ме ако грешам,со тоа мислам дека не држи баш вода муабетовАристократ ке напоменум дека живејме во 21 век и ного работи се сменани. Излези од Македонија и види как се движат работте во светут. Он потекнаве од современо семејство, и не им е важно од која религија сум се додека на нас ни е океј.
Ти благодарам од се срце!!најискрено се надевам
и ви посакувам сѐ најдобро
Незнам дали има забрана за градење на верски објекти ама знам дека (зборувам за Истанбул) веке постојат христијански католички и православни објекти.. А ако под "бурки" мислиш на тоа да го покријават своето лице и тело не го прават веке тоа, бар во Турција. Во Арапските држави сеуште живеат под превез..Мислам дека напротив во посовремениве земји гледам дека има забрана да градат верски објекти и да носат бурки,поправи ме ако грешам,со тоа мислам дека не држи баш вода муабетов
Во Турција Христијаните се цело време под притисок. Ама Турција тоа не го прифаќа тврдејќи дека е секуларна држава иако цело време свештените лица и населението(+) живеат под страв.Незнам дали има забрана за градење на верски објекти ама знам дека (зборувам за Истанбул) веке постојат христијански католички и православни објекти.. А ако под "бурки" мислиш на тоа да го покријават своето лице и тело не го прават веке тоа, бар во Турција. Во Арапските држави сеуште живеат под превез..
Во Турција Христијаните се цело време под притисок. Ама Турција тоа не го прифаќа тврдејќи дека е секуларна држава иако цело време свештените лица и населението(+) живеат под страв.
Пишав за тие што живеат таму, туристите не се напаѓани многу.Сум била милион пати и ништо не ми се случило..
Во Турција Христијаните се цело време под притисок. Ама Турција тоа не го прифаќа тврдејќи дека е секуларна држава иако цело време свештените лица и населението(+) живеат под страв.