Се прашувам?!

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Се прашувам зошто црно бело форум нема добра дискусија?

имаше на времето ама снема......сега сите се вклучуваат и си ќутат башка и невидливи се прават....и тоа е тоа:unsure
имат снемано муабет...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
  • Ми се допаѓа
Реакции: TheQueen and Kitty

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
имаше на времето ама снема......сега сите се вклучуваат и си ќутат башка и невидливи се прават....и тоа е тоа:unsure
имат снемано муабет...
или пак...има многу негативно нафурани луѓе на форумов и шират таква енергија и секоја добра дискусија ја сечат во корен..и едноставно се прашуваш со кого ли ќе правам муабет...

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
или пак...има многу негативно нафурани луѓе на форумов и шират таква енергија и секоја добра дискусија ја сечат во корен..и едноставно се прашуваш со кого ли ќе правам муабет...
Или па се на одмор :) :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
имат снемано муабет...

...како за екс-Југославија муабет ми делува ова, како нам је некад лијепо било...:p
Некои тврдат дека фејсбук и твитер ги убивале форумите, нешто као видео килд д рејдио стар, не знам колку е точно...

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena, Lena and Kitty

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Се прашувам,кој ли е реперот за негативни луге на форумот и тоа многу?
Па се на се не се многу.
Воопшто животот е полн со негативни луге кои истите за некого се нај позитивни па пак го живееме.
Се прашувам,ако толку не го сфаќаме сериозно форумот како што тврдиме,зошто за своите слабости наогаме изговори?

• Ми се допаѓа
Реакции: existence