Партнерот е од село...

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Дали би бил истиов коментар на место ( зборам за цитатот ) кога тоа момче иако било од село, било голем богаташ ?
Само толку ме интересира ?

Дали?
Не знам...
Можеби...Нему му било битно бидејки била од село...
А каква е...не...
Ти што мислиш?

• Ми се допаѓа
Реакции: Keepitreal

Keepitreal

Полноправен Член
3 мај 2013
78
38
18
Дали?
Не знам...
Можеби...Нему му било битно бидејки била од село...
А каква е...не...
Ти што мислиш?
Тогаш верувај немаше ни во глава да му се врти оваа прашање. Од искуство кажувам. Со свои очи гледам како, и машки и женски глумат мисици, а толку ниско се и толку не едуцирани што стварно ми се гади .. Кога партнерот е со мани ( иако најглупаво сваќање е ако е од село дека има мана ) а не е финансиски јак, тогаш не вреди. А кога е иста ситуацијата само е финансики јак, тогаш е оној „ еј абе знаеш колку го сакам, дечково се труди за мене и ѕвезди да симне, верувај тој е вистинскиот за мене “. Тажно но сепак вистинито.
А за тоа каква е ? Би се воздржал од коментар.

Barney

Нов член
17 април 2013
23
15
3
Ич да не ви е гајле од каде е партнерот, у спат и скопје и други градови се села само што имаат асфалтирани улици , и типците у градовите шо се голем број се сељаци имаат сељачко однесување пцовки ужасен карактер и уште не, а некој од село може да биде покултурен од многу што живеат во град.Патем никој не избира дали кога ќе се роди ќе живее во село или во град :)

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
Упс, тоа е негов проблем, не твој :rofl Се извинувам што го наведов зборот "проблем". Да се биде од село :rolleyes: зошто да не, знај само дека можеби партнерот што го критикуваш дека е од село и ти е комплекс ја има најубавата СЕЉАНКА таму :mstickle

Ucitelka

Нов член
2 ноември 2013
9
1
3
38
Mojot decko e od selo (zivee na selo) i mene toa voopsto ne mi pretstavuva problem, no majka mi celo vreme mi nabiva na nos i go narekuva "selanec' duri i kjotek jadov od bratm mi i ne mi zbora ednma godina zaradi mojata "besmislena vrska". ne znam veke sto da pravam

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Mojot decko e od selo (zivee na selo) i mene toa voopsto ne mi pretstavuva problem, no majka mi celo vreme mi nabiva na nos i go narekuva "selanec' duri i kjotek jadov od bratm mi i ne mi zbora ednma godina zaradi mojata "besmislena vrska". ne znam veke sto da pravam

Мајка ти и брат ти сакаат тие да ти изберат партнер или со други зборови да те пратат во ситуирано градско семејство кое живее натпросечно и финансиски стабилни.

Мој совет: Избегај и живеј среќно со дечко ти.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ucitelka and Prashina

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Не е битно од каде е битно се сакате се почитуватее искрени сте меѓу себе другото не е битно (wave)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Па ако жените или девојките се мажат само во град тогаш ние ќе треба со матичари да шетаме по улица и на секој чекор да викаме ДА :eek(wave) , глупост жива , какви споредби ццц , не благодарна споредба !