Дали би бил истиов коментар на место ( зборам за цитатот ) кога тоа момче иако било од село, било голем богаташ ?
Само толку ме интересира ?
Дали?
Не знам...
Можеби...Нему му било битно бидејки била од село...
А каква е...не...
Ти што мислиш?
Дали би бил истиов коментар на место ( зборам за цитатот ) кога тоа момче иако било од село, било голем богаташ ?
Само толку ме интересира ?
Тогаш верувај немаше ни во глава да му се врти оваа прашање. Од искуство кажувам. Со свои очи гледам како, и машки и женски глумат мисици, а толку ниско се и толку не едуцирани што стварно ми се гади .. Кога партнерот е со мани ( иако најглупаво сваќање е ако е од село дека има мана ) а не е финансиски јак, тогаш не вреди. А кога е иста ситуацијата само е финансики јак, тогаш е оној „ еј абе знаеш колку го сакам, дечково се труди за мене и ѕвезди да симне, верувај тој е вистинскиот за мене “. Тажно но сепак вистинито.Дали?
Не знам...
Можеби...Нему му било битно бидејки била од село...
А каква е...не...
Ти што мислиш?
Mojot decko e od selo (zivee na selo) i mene toa voopsto ne mi pretstavuva problem, no majka mi celo vreme mi nabiva na nos i go narekuva "selanec' duri i kjotek jadov od bratm mi i ne mi zbora ednma godina zaradi mojata "besmislena vrska". ne znam veke sto da pravam