Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА СУМ ПРЕСРЕЌЕН ВО МОМЕНТОВ,И ДЕКА ДА МОЖАМ СИТЕ БИ ВЕ ГУШНАЛ ЗАЕДНО,ЏИГЕРИТЕ ДА ВИ ИЗЛЕЗАТ! :D
Или е до лазањите,или нешто со музиката,или нешто за работа...шесто нема :) (hug)
Drumrolls for you, lad:wavespin
(те читнав на фб. За арно нек е)
Ова нели беше апла мешање во прифатност,ти ко да беше најголем бунтовник против тоа? :zelen
Пак веројатност имаме различна перцепција на нештата:svirka

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Или е до лазањите,или нешто со музиката,или нешто за работа...шесто нема :) (hug)

Ова нели беше апла мешање во прифатност,ти ко да беше најголем бунтовник против тоа? :zelen
Пак веројатност имаме различна перцепција на нештата:svirka

Со болдот итекако ви се сложил :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Со болдот итекако ви се сложил :zelen

А зиркањето по фејсбуци?:svirka
Ти коментираш нешто што нормално сам сакал да напише,како што се буниш и осудуваш кога некој коментира постови кои некој тука одлучил јавно да ги напише,исто како тоа на фб.:)
Сложил не сложил тоа е факт.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
А зиркањето по фејсбуци?:svirka
Ти коментираш нешто што нормално сам сакал да напише,како што се буниш и осудуваш кога некој коментира постови кои некој тука одлучил јавно да ги напише,исто како тоа на фб.:)
Сложил не сложил тоа е факт.

Да. Само што ништо не открив јавно од неговиот пост. :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да. Само што ништо не открив јавно од неговиот пост. :zelen

А кога осудуваш,си размислил дали некој открил нешто повеке од тоа што е напишано тука?:)
Немам против ни едното ни другото,но може треба еднаш за секогаш да се научи што е мешање во приватноста.
Или колку да се најдат празни куршуми.