Живееме во држава каде сепак овошјето и зеленчукот сеуште се со пристојна цена, а се секојдневно нездраво се храниме.
Не е решение социјалната помош! Јас кога би бил на функција скроз би ја укинал едноставно им даваш мотив да седат дома или да работат на црно ко повеќето што прават , а оние кои реално им треба не ја добиваат воопшто. Државата треба да обезбедува услови за работа , а не да чекаш на социјална помош. Верувај 90% од тие што зимаат социјална помош имат повеќе пари од тебе и од мене.Управо си Саци уште да појдеше ова да им го кажеш на оние што земаат социјална помош 1 600 ден за цел месец.
Не е решение социјалната помош! Јас кога би бил на функција скроз би ја укинал едноставно им даваш мотив да седат дома или да работат на црно ко повеќето што прават , а оние кои реално им треба не ја добиваат воопшто. Државата треба да обезбедува услови за работа , а не да чекаш на социјална помош. Верувај 90% од тие што зимаат социјална помош имат повеќе пари од тебе и од мене.
аха, 1600 ден месечно ептен јак мотив.Не е решение социјалната помош! Јас кога би бил на функција скроз би ја укинал едноставно им даваш мотив да седат дома или да работат на црно ко повеќето што прават , а оние кои реално им треба не ја добиваат воопшто. Државата треба да обезбедува услови за работа , а не да чекаш на социјална помош. Верувај 90% од тие што зимаат социјална помош имат повеќе пари од тебе и од мене.