Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
А јас мислам дека ако смета не е литературно точен збор, тогаш автоматски доаѓа дека и "јас сметам" не е точно!? :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А јас мислам дека ако смета не е литературно точен збор, тогаш автоматски доаѓа дека и "јас сметам" не е точно!? :zelen

хахахаха...напротив
разбиваш монотонија,внесуваш хумор,ако не се појавеше ...Ти ќе сметаше... :zelen

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
melpomena
Го лајкнав затоа што се согласувам со неговото мислење дека патиме од тоа што постојат никови на формов што побитно им е да се фатат за запирка од постот и да се оддалечат од темата со километри отколку со факти да се продолжи дискусијата за првобитната тема па некогаш и да се стигне до нешто трето(ама цело време со факти врз суштината на напишаното).

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
хахахаха...напротив
разбиваш монотонија,внесуваш хумор,ако не се појавеше ...Ти ќе сметаше... :zelen
Еден другар во средно со девојката во соба, а до нив седнал еден друг и го прашуваат што правиш, а овој вика еве сметам..
И овие - не бе уживај не сметаш, а дечково стварно си сметаше на дигитронче нешто :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena
Го лајкнав затоа што се согласувам со неговото мислење дека патиме од тоа што постојат никови на формов што побитно им е да се фатат за запирка од постот и да се оддалечат од темата со километри отколку со факти да се продолжи дискусијата за првобитната тема па некогаш и да се стигне до нешто трето(ама цело време со факти врз суштината на напишаното).

Ова беше значењето на неговиот пост,така?
Дека јас не го разбрав а тој не сакаше да го објасни.
Сега сум потполно сериозна,навистина не го разбрав ова
Од побитно е дали говориме или зборуваме, отколку суштината на муабетот си патиме.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy

Зависи во која конотација го поврзуваш поимaњето :zelen

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Еден другар во средно со девојката во соба, а до нив седнал еден друг и го прашуваат што правиш, а овој вика еве сметам..
И овие - не бе уживај не сметаш, а дечково стварно си сметаше на дигитронче нешто :zelen
мислиш „навистина си преметуваше на дигитрон дечкото?“

melpomena
И јас сум мртов сериозен на тој начин го сфатив неговиот пост. Затоа го лајкнав. Затоа што ми се допадна кажаното.