А јас мислам дека ако смета не е литературно точен збор, тогаш автоматски доаѓа дека и "јас сметам" не е точно!?
Еден другар во средно со девојката во соба, а до нив седнал еден друг и го прашуваат што правиш, а овој вика еве сметам..хахахаха...напротив
разбиваш монотонија,внесуваш хумор,ако не се појавеше ...Ти ќе сметаше...
melpomena
Го лајкнав затоа што се согласувам со неговото мислење дека патиме од тоа што постојат никови на формов што побитно им е да се фатат за запирка од постот и да се оддалечат од темата со километри отколку со факти да се продолжи дискусијата за првобитната тема па некогаш и да се стигне до нешто трето(ама цело време со факти врз суштината на напишаното).
Од побитно е дали говориме или зборуваме, отколку суштината на муабетот си патиме.
А јас мислам дека ако смета не е литературно точен збор, тогаш автоматски доаѓа дека и "јас сметам" не е точно!?
мислиш „навистина си преметуваше на дигитрон дечкото?“Еден другар во средно со девојката во соба, а до нив седнал еден друг и го прашуваат што правиш, а овој вика еве сметам..
И овие - не бе уживај не сметаш, а дечково стварно си сметаше на дигитронче нешто
ПреСметувашемислиш „навистина си преметуваше на дигитрон дечкото?“
Лапнав буква останав без ручек од вас и сега ќе си крадам по една буква од секој пост...до три чинам ќе се завршам со јадењеПреСметуваше