А јас мислам дека ако смета не е литературно точен збор, тогаш автоматски доаѓа дека и "јас сметам" не е точно!?![]()
Еден другар во средно со девојката во соба, а до нив седнал еден друг и го прашуваат што правиш, а овој вика еве сметам..хахахаха...напротив
разбиваш монотонија,внесуваш хумор,ако не се појавеше ...Ти ќе сметаше...![]()
melpomena
Го лајкнав затоа што се согласувам со неговото мислење дека патиме од тоа што постојат никови на формов што побитно им е да се фатат за запирка од постот и да се оддалечат од темата со километри отколку со факти да се продолжи дискусијата за првобитната тема па некогаш и да се стигне до нешто трето(ама цело време со факти врз суштината на напишаното).
Од побитно е дали говориме или зборуваме, отколку суштината на муабетот си патиме.
А јас мислам дека ако смета не е литературно точен збор, тогаш автоматски доаѓа дека и "јас сметам" не е точно!?![]()
мислиш „навистина си преметуваше на дигитрон дечкото?“Еден другар во средно со девојката во соба, а до нив седнал еден друг и го прашуваат што правиш, а овој вика еве сметам..
И овие - не бе уживај не сметаш, а дечково стварно си сметаше на дигитронче нешто![]()
ПреСметувашемислиш „навистина си преметуваше на дигитрон дечкото?“
Лапнав буква останав без ручек од вас и сега ќе си крадам по една буква од секој пост...до три чинам ќе се завршам со јадењеПреСметуваше![]()