Филмски свет- генерална дискусија (внимание - спојлери!)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Моментот кога овој филм е во тесен број на поени со овој филм
IMDb, како веродостоен извор, одете земете еден калаш и опнете си го во колено онака.

(секако дека вториот е далеку далеку подобар)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Освен ако го гледаш со намален звук и светнато светло како мене :D но и така пак е страшен :)

хехехе:D искрено и јас да го гледав сама дефинитивно без глас и запалено светло ќе го гледав. Ама друштвото сакаше атмосфера да сме направеле. Темно...пуштен звукот...страв и ужас.

Пола филм со рака преку очи бев, и со затнати уши. Не знам зошто ама многу језиво филмче. За хорорџии дефинитивно го препорачувам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Црвена

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
хехехе:D искрено и јас да го гледав сама дефинитивно без глас и запалено светло ќе го гледав. Ама друштвото сакаше атмосфера да сме направеле. Темно...пуштен звукот...страв и ужас.

Пола филм со рака преку очи бев, и со затнати уши. Не знам зошто ама многу језиво филмче. За хорорџии дефинитивно го препорачувам.

Па да добро кога сте повеќе си го делите стравот ама овој филм има во коски страв да ти внесе, :Dа замисли филмов да го гледаш во кино на 3D. :) јас искрено би се помочала во гаќи :ladno :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Па да добро кога сте повеќе си го делите стравот ама овој филм има во коски страв да ти внесе, :Dа замисли филмов да го гледаш во кино на 3D. :) јас искрено би се помочала во гаќи :ladno :giggle

Знаеш дека ноќеска се разбудив кај 03:15.... Умрев кога видов колку е часот. Едвај собрав храброст за да станам од собата моја и кога се решив истрчав до спална и се пикнав до мајка ми да доспијам. Не заспав до кај 04 и нешто... очите отворени и само гледав лево десно... а нозете под ќебенце собрани (иако умирав од вруќина), и ја фатив раката на мајка ми и така додека не сум заспала. Не знам што ми е , не ми е прв хорор...ама многу многу језиво...само чекав нешто да тропне да се помрдне. Уфф...камо да не го гледав :(

Иначе филмчево е направено демек според вистинска приказна. (wasntme) А дали има двд снимка или сеуште се неквалитетни?

На замунда го немаше, ама на iptorrents го има во добар квалитет.
Да демек според вистинска...затоа веројатно ми влезе језа од целиот филм...

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Да не спојлерисувам таму во тема последно гледан филм, за Револвер има нешто што јас не сфатив.
Типците од затворот вистина постојат или се дел од типов, т.е дел од себеси...
Дел од себе со кој се запознал додека бил толку време во самица?
Или можеби филмот е намерно така направен, да сам си го оформиш крајот?

Frojda

Истакнат Член
2 септември 2013
58
26
118
Што ќе кажете за Life of Pi?
Мене искрено многу ми се допадна,макар што сум слушнала од многу луѓе дека е тапа :)