Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
СДП некој да не знае до каде можам да купам ваква кутија за подарок во форма на срце? Гледав во Џамбо ама таму има само правоаголници и коцки..:unsure
Отвори ја прикачената датотека 17398

Мамут на Рекорд, бившото место на Германос. Нема шанса да не најдеш.

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and Mila Kunis

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
СДП некој да не знае до каде можам да купам ваква кутија за подарок во форма на срце? Гледав во Џамбо ама таму има само правоаголници и коцки..:unsure
Отвори ја прикачената датотека 17398

Јас колку што знам на долниот спрат во Џамбо имаше ваки кутии во форма на срце,провери повторно би требало да има,секогаш кога сум идела сум ги гледала ,ако не ги најдеш прашај некој вработен.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Шо убави теми никнаа деновиве..само уште мозокот да ми е поактивен....Браво Марија,Саладин,Праеториан,Лејди блу....значи полека полека привршуваат одморите.

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

La Bruha :)

Истакнат Член
28 јуни 2013
74
157
333
Скопје
Ај и тука да си прашам, пошто видов дека во соодветната тема никој не ми одговорил :)
Дали некој знае со колку положени предмети од прва година може да се запише петти семестар (на филозофски факултет) ?
Фала однапред

*V******

Староседелец
2 април 2013
193
170
1,053
:)...за разлика од твоето зелено...моето е полно со живот смајли....и да ти одговорам.....јас многу не умеам со компјутерите и сум од повозрасната генерација ..така да несакам да ризикувам и ставам некоја моја слика:).....се шегувам секако...........
Сакам да прашам maja-maja & *насмевка* зошто сте без аватар ? :zelen

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Ќе ставам кога ќе почувствувам дека сакам. Во моментов, секој може да го замисли мојот аватар како што си милува.:)

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Променливово безвезе за нигде време безосетно ми го врти коленово до силна неиздржлива болка.Повторно ми се врати несоницата.А не сум нервозен мајке ми.Нити напнат.
А може и малку сум.Заради коленото.Чувствувам цело време додека се пентарам по скали како да ми се троши коленото.Како ми се клати, ми крцка ми пука.
Ми иде да сечам нога ненамерно.

Перманентно чувство е ова.Секогаш тоа ќе го чувствувам на коленото.
Па како да не сролаш фиш и да ти пројде тоа безвезно чувство.
Докторите ме тераат, јас нејќу жими мајка!