Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
инаку, едно е да исмејуваш став, а друго е да исмејуваш личност. ама на форумов, никако да се разграничат тие тве работи.

Од кај знаеш ти,професорке една!?
Ти сигурно си овде за да подбуцнуваш и тоа ти е животна сатисвакција.:x

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Од кај знаеш ти,професорке една!?
Ти сигурно си овде за да подбуцнуваш и тоа ти е животна сатисвакција.:x
аман доста, веќе почна да ги поминува границите на смешното и полека преминува кон трагично.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Редно беше да си признаеш.:D
признавам, признавам дека почнувам да се плашам шо ќе напишам и уште повеќе се плашам какоќе го напишам, оти овде етикети летаат на сите страни.
фррррр шлап - намќор
фррррр шлап - подбуцнувач
фррррр шлап - провокатор
.......
и најновото
фрррр шлап - професор :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
признавам, признавам дека почнувам да се плашам шо ќе напишам и уште повеќе се плашам какоќе го напишам, оти овде етикети летаат на сите страни.
фррррр шлап - намќор
фррррр шлап - подбуцнувач
фррррр шлап - провокатор
.......
и најновото
фрррр шлап - професор :D

Расист. А кај го остави „фрррр шлап - мрчатор“?

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Arkantos
Знаеш што сакав да кажам со тоа. Ти каков човек си остави на страна, гледај дека ДА, постојат луѓе што се со таква жена и ја сакаат...
Арно ама, од друга страна таквата жена не ја почитува никој. Така да љубовта е слепа, а почитта треба да се заслужи.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Arkantos
Знаеш што сакав да кажам со тоа. Ти каков човек си остави на страна, гледај дека ДА, постојат луѓе што се со таква жена и ја сакаат...
Арно ама, од друга страна таквата жена не ја почитува никој. Така да љубовта е слепа, а почитта треба да се заслужи.
Ќе оставам на страна каков човек сум јас.
А во фокусот ќе ставам неколку примери на жени што биле со развратно минато, се омажиле. Првата година од бракот прекрасна. Следните: тепачки, расправии, забрани, заклучувања, пијанства - убиство/самоубиство/развод.
Има секакви примери.
Знаеш зошто има секакви примери? Оти јас сум јас. А ти си ти. Таа до тебе е таа, и сите сме посебни личности.
Да оставам пенкало на маса пред нас. Да земем ливче и да го опишуваме. Двајцата ќе го опишеме различно.
Тоа е прост закон на природата. Ниту една мисла и замисла не е иста.
Како што не е исто и сфаќањето за тоа што е љубов и што е тоа почит.