Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако стигнуваат пријави во табот за модератори од исмеаната личност, да.
Немора таму да сме офф топик,нели?;)
Вака како што си напишал,демек,секоја пријава мора да значи дека пријавата е издржана?
Бравос.
И како само таа приметува пријави за еден исти член,а другите модератори,па дури и супер модераторите не приметиле.
Е тоа ти е иронија и ефтин сарказам.

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue and slb_bobo

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Немора таму да сме офф топик,нели?;)
Вака како што си напишал,демек,секоја пријава мора да значи дека пријавата е издржана?
Бравос.
И како само таа приметува пријави за еден исти член,а другите модератори,па дури и супер модераторите не приметиле.
Е тоа ти е иронија и ефтин сарказам.

Доцна читаш, муабетот е завршен на друго место. Но пак ќе кажам, секој со својата перцепција на нештата.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Доцна читаш, муабетот е завршен на друго место. Но пак ќе кажам, секој со својата перцепција на нештата.

Јас кажав мое видување,и наведов аргумент.
А без аргументи кој како сака нека ги гледа :)
Ако доцнам и ако не знам каде завршила забавата,не значи дека не смеам да искоментирам пост полн со иронија и сарказам.

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Јас кажав мое видување,и наведов аргумент.
А без аргументи кој како сака нека ги гледа :)
Ако доцнам и ако не знам каде завршила забавата,не значи дека не смеам да искоментирам пост полн со иронија и сарказам.

Никој не рече дека не смееш.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Никој не рече дека не смееш.

Па дека ми рече дека доцнам и бил завршен муабетот.:)
Тој муабет неможе да заврши,односно секој пост може наново да стане актуелен за дискусија и после три години.
Значи,не доцнам.
Иронијата не е во оној што казнува,тоа е сосема нешто друго.
Иронијата е во перцепцијата на лугето на работите без аргументи.

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Па дека ми рече дека доцнам и бил завршен муабетот.:)
Тој муабет неможе да заврши,односно секој пост може наново да стане актуелен за дискусија и после три години.
Значи,не доцнам.
Иронијата не е во оној што казнува,тоа е сосема нешто друго.
Иронијата е во перцепцијата на лугето на работите без аргументи.

Во даденава ситуација еве пример, пошто не` имаш двајцата спомнато (мене и бобо)твојот аргумент е слаб поради различната перцепција но најпрвин поради застареноста на примените информации од твоја страна. Иронијата во сево ова е што ти можеш да бидеш во право ако се ралзтивизираат работите до крај. :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Во даденава ситуација еве пример, пошто не` имаш двајцата спомнато (мене и бобо)твојот аргумент е слаб поради различната перцепција но најпрвин поради застареноста на примените информации од твоја страна. Иронијата во сево ова е што ти можеш да бидеш во право ако се ралзтивизираат работите до крај. :D

За тој што не сака да го види аргументот,и да го нацрташ нема да го види,да,во право си.:)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Не ми е јасно,овие што се сликаат на купаќи по дома,во креветот да не планират да пливат? (think) или ги рекламират купаќите? :D