melpomena
Колку само да знаеш. Ако добиеш казнен поен, овој пат јас бев тој што ги пријави мислењата.
Оти минатите пати добивав етикета дека притискам „Пријави“ без да притиснам. Овој пат сам да се етикетирам
Еднаш ти реков.
Свети нешта.....греота е да се спомнуваат за вакви цели.
LittleButterfly
без љутиш и на твоето стиснав „Пријави“.
Како и тогаш,наврати една две страни наназад,и таа како тебе сама ги спомна.
И овој пат ке ти кажам пак исто.
Тие не се нешта туку се деца.
Не значи дека ако некој ги нема дека не му се свети.
Блазе си ти ко си имаш тооооолку многу слободно време па да си го тупиш вака со муабети ти реков ми рече...
мора да ми извиниш нема да ти ја удоволам желбата...некако ми ја троши енергијата муабетов...а енергијата ми треба да одам да си играм со синчето...да, јас си имам со што да го исполнам и времето и срцето...
А вие слободно протнувајте ги насекаде за да прикриете сосема нешто трето.
Е не е ни хумано,ни човечки да се заштитувате со нив.
Спомнувајте ги низ фини муабети,има еден куп теми каде што можете да пишувате за мерак за нив,а ние за мерак да читаме,а не во вакви контекси.
Ама ајде вие си знаете,вие сте родители,па на секој што не е родител човечки е според вас да му го повторувате тоа.
Незнам дали и доколку имате некој познаник ваш или роднина и ако неможат да имаат деца вака тоа му го спомнувате па станувате уште поголеми Луге.
Иначе знаеш дека немам проблем со пријавите.Слободно се што не ти се допага,пријави.
Ете и тебе добро утро,што вика ,,другарка ти,,(оти и за неа оваа фраза е омилена).