Чет муабети (ти реков-ми рече)

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Ај што забораваш често,немора да се издаваш :mstickle
Ти имаш и побитни постови?
Мене сите ми се исти.:)
Де копирај ми битен пост,за да имам репер?
Блазе си ти ко си имаш тооооолку многу слободно време па да си го тупиш вака со муабети ти реков ми рече...
мора да ми извиниш нема да ти ја удоволам желбата...некако ми ја троши енергијата муабетов...а енергијата ми треба да одам да си играм со синчето...да, јас си имам со што да го исполнам и времето и срцето...

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Блазе си ти ко си имаш тооооолку многу слободно време па да си го тупиш вака со муабети ти реков ми рече...
мора да ми извиниш нема да ти ја удоволам желбата...некако ми ја троши енергијата муабетов...а енергијата ми треба да одам да си играм со синчето...да, јас си имам со што да го исполнам и времето и срцето...

Умре циганката да те пофали дека си многу грижлива мајка, па сега сама си се фалиш а? Не ти е прв пат, а ни последен. Убаво преиспитај си ги постапките кои го тврдат спротивното од тоа што ти сакаш да го наметнеш како мислење за себе.
И сеа тие што немаат деца немаат со што да си го исполнат срцето, а? Оф леле, одам и ја едно детенце да си направам.

Ах, да за тоа со времето...Кажа личноста што дури е на работа седи на форум, седи на форум и го гледа детето истовремено, кога детето спие седи на форум итн итн. (о да, сето тоа го имаш пишано на форумов иако може и не се сеќаваш)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно

За малку ке помислев дека себично сметаш дека само ти имаш :)
Ваљда не си правев муабет,односно како што велиш ти,не го тупев сама неколку постови наназад :)
Не ми ,,удоволи,,од друга причина,толку е очигледно.
Наместо да си играш со синчето,извини бев некој фактор и со сила ти го одземав времето за со него (worried)
Прости ми.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Умре циганката да те пофали дека си многу грижлива мајка, па сега сама си се фалиш а? Не ти е прв пат, а ни последен. Убаво преиспитај си ги постапките кои го тврдат спротивното од тоа што ти сакаш да го наметнеш како мислење за себе.
И сеа тие што немаат деца немаат со што да си го исполнат срцето, а? Оф леле, одам и ја едно детенце да си направам.

Ах, да за тоа со времето...Кажа личноста што дури е на работа седи на форум, седи на форум и го гледа детето истовремено, кога детето спие седи на форум итн итн. (о да, сето тоа го имаш пишано на форумов иако може и не се сеќаваш)

Еиии види,а јас заборавив.
Фала што ме потсети.
Имаше дооооооооолга дискусија,околу грижењето на децата.
И пеперутката дооооолгу учествуваше во неа.
Иначе,немора да значи дека не е грижлива штом седи на форум.
Не се седи 24 саати над детето.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
melpomena

Ама ти немаш што да ти го исполни времето и срцето. Плус тоа немаш живот надвор од форумот и твојата личност и не е личност. Плус, Мила Кунис е на страната на пеперутката.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena

Ама ти немаш што да ти го исполни времето и срцето. Плус тоа немаш живот надвор од форумот и твојата личност и не е личност. Плус, Мила Кунис е на страната на пеперутката.

Не е битна страната,на девојчето му се допагаат небитни постови,што би рекла Пеперутката.
Поготово кога се полни со празни навреди:)
Обично празните навреди доагаат како резултат на нешто,ама на што?:svirka
Блазе си им на оние чии срца се полни.Поготово на оние кои се сметаат за посебни.
Тешко на нас празносрчачи.

• Ми се допаѓа

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не е битна страната,на девојчето му се допагаат небитни постови,што би рекла Пеперутката.
Поготово кога се полни со празни навреди:)
Обично празните навреди доагаат како резултат на нешто,ама на што?:svirka
Блазе си им на оние чии срца се полни.Поготово на оние кои се сметаат за посебни.
Тешко на нас празносрчачи.

Ти многу знаеш. Само сакаш тука да си ја утепаш досадата и само пишуваш за да ти врати некој. И Мила никој никогаш не навредила. Мила рулз.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ти многу знаеш. Само сакаш тука да си ја утепаш досадата и само пишуваш за да ти врати некој. И Мила никој никогаш не навредила. Мила рулз.

Сато Тебе и Таквите како Тебе :D
Кој ти е крив што се навредуваш од сопствените постапки па си ги бришеш.
Ајде,одам и јас дете да правам,срцето да си го пополнам.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
не дека изигравам тука судија или незнам шо...
ама без ралика на сѐ ( кој кажал, како кажал,кому кажал,кој прв почнал...) ова беше многу низок удар.

• Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
не дека изигравам тука судија или незнам шо...
ама без ралика на сѐ ( кој кажал, како кажал,кому кажал,кој прв почнал...) ова беше многу низок удар.

Затоа не го осетив изгледа :D
Кокалчињата ми се многу водоотпорни.:igra
Како и да е....јас не се навредив...сите имаме секакви денови.
Верувам дека овој изгледа бил од оние во кои не избива на ниски работи.