Кафе-бар ЦрноБело

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Време е за кафица..кој е присутен овде нека повели (sun)
images
images

images
2_28_11_SupremeCoffee7598.jpg

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Badgirl ајде на една чаша бело вино :sreken Ќе порачаме и пица,само ти побрзај :trca
StockTwoWhiteWineGlassesWEB.jpg

Зарем заборави дека јас сакам да сум трезна..:p Да порачаме..нели почнавме сами да правиме,и полека со брашното...образите ми се бели :rofl(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Зарем заборави дека јас сакам да сум трезна..:p Да порачаме..нели почнавме сами да правиме,и полека со брашното...образите ми се бели :rofl(hug)
Не заборавив де,само те зезам малку.Иначе незнам зошто ама пицата не ми е слатка ако не ја јадам со тебе.То ест ако не ја правам со тебе.Само тоа нашето правење пица трае саати и саати и на крај пицата е изгорена (читај за никаде :D)

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Не заборавив де,само те зезам малку.Иначе незнам зошто ама пицата не ми е слатка ако не ја јадам со тебе.То ест ако не ја правам со тебе.Само тоа нашето правење пица трае саати и саати и на крај пицата е изгорена (читај за никаде :D)

Секако дека е за никаде кога несакаш да се тргнеш од мене да ја видиш да не изгори....а ни јас никако да се тргнам од тебе :sram ама битно имаме нешто резерва јагоди со шлаг,сладолед ова она ;)

• Ми се допаѓа

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Секако дека е за никаде кога несакаш да се тргнеш од мене да ја видиш да не изгори....а ни јас никако да се тргнам од тебе :sram ама битно имаме нешто резерва јагоди со шлаг,сладолед ова она ;)
да да,на готово :D а сега не ми кажа,ќе правиме пица или не правиме?

• Ми се допаѓа

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
да да,на готово :D а сега не ми кажа,ќе правиме пица или не правиме?

Ќе правиме,ама овој пат да се трудиме да испадне добро...а кога ќе ја ставиме во рерна ќе седиме во кујната и ќе внимаваме,може?;)

• Ми се допаѓа

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Ќе правиме,ама овој пат да се трудиме да испадне добро...а кога ќе ја ставиме во рерна ќе седиме во кујната и ќе внимаваме,може?;)
Не!Тоа ќе седиме и внимаваме ми звучи многу депримирачки (worried) ќе најдеме нешто да се позанимаваме додека чекаме ;)

• Ми се допаѓа