Не заборавив де,само те зезам малку.Иначе незнам зошто ама пицата не ми е слатка ако не ја јадам со тебе.То ест ако не ја правам со тебе.Само тоа нашето правење пица трае саати и саати и на крај пицата е изгорена (читај за никаде )Зарем заборави дека јас сакам да сум трезна.. Да порачаме..нели почнавме сами да правиме,и полека со брашното...образите ми се бели
Не заборавив де,само те зезам малку.Иначе незнам зошто ама пицата не ми е слатка ако не ја јадам со тебе.То ест ако не ја правам со тебе.Само тоа нашето правење пица трае саати и саати и на крај пицата е изгорена (читај за никаде )
да да,на готово а сега не ми кажа,ќе правиме пица или не правиме?Секако дека е за никаде кога несакаш да се тргнеш од мене да ја видиш да не изгори....а ни јас никако да се тргнам од тебе ама битно имаме нешто резерва јагоди со шлаг,сладолед ова она
да да,на готово а сега не ми кажа,ќе правиме пица или не правиме?
Не!Тоа ќе седиме и внимаваме ми звучи многу депримирачки ќе најдеме нешто да се позанимаваме додека чекамеЌе правиме,ама овој пат да се трудиме да испадне добро...а кога ќе ја ставиме во рерна ќе седиме во кујната и ќе внимаваме,може?
Не!Тоа ќе седиме и внимаваме ми звучи многу депримирачки ќе најдеме нешто да се позанимаваме додека чекаме