Чет муабети (ти реков-ми рече)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Да пробам па да те тагну, а Knife
Мене искрено ми е премного мек : ))))) Бон Џови, некако ми женски стил на рок музику
Глеам рокаш га на аватар затој да те прашам, абе чујни си нешто од Џимита(мој аватар) : P да видиш што е мушки рок
вс блуз стар хипички лудачки курназки : )
Прати некоја песница, ќе чују па ќе ти кажу мислење. Иначе Бон Џови повеќе га сметам како романтичар у музику. Такви са му песни, што да прае човеко. :zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:rolleyes: Хоуп* ке ти га пријаву глупо мислење : ))))

Брат па романтика е за тинејџери у пубертет и за југо носталгичари ака кумуњари кои плачеф за СФРЈ : ))
A од Џимита као за почетак извади си га Are You Experienced албум, најјак му е тј
ке се навлечеш на туј дрифтовану гитару, на лудило од мелодију, гарант

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ќе се навредам ако не ми го сметаш за глупаво :rolleyes:
На оваа ќе го заиграме првото танго : ))

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ќе се навредам ако не ми го сметаш за глупаво :rolleyes:
На оваа ќе го заиграме првото танго : ))
дадааа и мене ми е танго музика, нешто као сентиш лапање по пет минута без престанак док не ни утрне езиче : )))

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
дадааа и мене ми е танго музика, нешто као сентиш лапање по пет минута без престанак док не ни утрне езиче : )))
Е тоа е дрти танц веќе.
Врска немаш од романтика, одма сакаш да го ставиш.
(јазикот во уста) :mstickle

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Е тоа е дрти танц веќе.
Врска немаш од романтика, одма сакаш да го ставиш.
(јазикот во уста) :mstickle
Дрти е кд окогло гзе рука ке се врти : )
мене сентиш и тмнина ме асоцира на лапање без престанак, некад кд бесмо мали овој ни беше филм по школски парти роѓендани
не га стављам одма, сам си улаза hhh

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Дрти е кд окогло гзе рука ке се врти : )
мене сентиш и тмнина ме асоцира на лапање без престанак, некад кд бесмо мали овој ни беше филм по школски парти роѓендани
не га стављам одма, сам си улаза hhh
На што песни на кој си носи чадорче не наврнува ааа си поминува ааа не настинува аааа :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
На што песни на кој си носи чадорче не наврнува ааа си поминува ааа не настинува аааа :D
не бе, бацила је сфе низ реку, сеќам се како ичера, девојчиња слушасфа ју хитови на касете по роѓендани
а и на онуј од Брајан Адамс највише се стискасфа меки гзиња, нешто вомен воли мужа беше песна : )))

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
не бе, бацила је сфе низ реку, сеќам се како ичера, девојчиња слушасфа ју хитови на касете по роѓендани
а и на онуј од Брајан Адамс највише се стискасфа меки гзиња, нешто вомен воли мужа беше песна : )))
Кога муж воли вомен бре хахахахха.
Ме мрзи да те носам во темата што ме насмеа денес : ))

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati