Нема ништо посекси од...

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Дури и да е Гвазимодо? Сапиосексуалката сестра да не ти е?
Абе ај сеа, Квазимодо шармантен ли е.
Порано ќе видев некој убав и одма губев глава, не ми беше битно ни тоа што две прости реченици не можеше да сврти, се водев на тоа демек што ќе ми е паметен, не ќе го водам на квиз. А за смисла за хумор па да не збориме. Сакаш еден мрсен виц-се истури зејтинот. Ха ха ха...
Ама сега, битно ми е да знае да ме насмее и да се осеќам покрај него како вистинска жена, да не речам ко кинеска кралица.
graphics-mr-bean-706282.jpg

Сигурна си? :D
Е сега ме зезна :D Добро не мислев на толку грд, а и нема смисла за хумор него неговата глупавост ни е смешна. Т.е мене, сега може ти поинаку си го доживуваш...

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Е сега ме зезна :D Добро не мислев на толку грд, а и нема смисла за хумор него неговата глупавост ни е смешна. Т.е мене, сега може ти поинаку си го доживуваш...
Роуан Аткинсон е многу повеќе од Мистер Бин, и има одлична смисла за хумор.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Аткинсон Р. со сопругата со која бил заедно 25+ години...

Sunetra+Sastry+Rowan+Atkinson+Russia+Xj13HL2wR4Cl.jpg

atkinson-sastry-world-premiere-johnny-english-reborn-02.jpg

Not bad i`d say...

Он - споени веѓи и кваран зуб.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Машко кое ќе те разбира кога му зборуваш, што ќе те смее, на суптилен начин ќе ти дава до знаење дека му се допаѓаш ти и она што си ти самата.
Кога разговарате чувствуваш блискост, топлина..она што сакаш да го кажеш тој веќе го мисли.
Секси е привлечноста која ја чувствуваш меѓу вас двајца.

Ку Рајбер

Полноправен Член
2 август 2013
71
59
18
42
Гевгелија
Машко кое ќе те разбира кога му зборуваш, што ќе те смее, на суптилен начин ќе ти дава до знаење дека му се допаѓаш ти и она што си ти самата.
Кога разговарате чувствуваш блискост, топлина..она што сакаш да го кажеш тој веќе го мисли.
Секси е привлечноста која ја чувствуваш меѓу вас двајца.

утопија:)