Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:) Бевме. И ниту еден твој прљав веш не е изваден јавно :)
Сепак си се извинила... а тоа што не си го мислела искрено, ја покажува твојата вистинска страна. Причината поради која „Немаш обожаватели“ - според твој изјаснувања.

Јас ја обожавам
Хоуп* ,да си знаеш,да ти повторам,да не заборавиш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мојот предлог е неколку препукувачки мислења погоре. Ама некои се фрлаат за коска и се караат.

Не,дека во темата за предлози го видов мислењево а не го видов предлогот,а темава погоре сеа ја прелистав и ништо не вообичаено не сретнав.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Рекле цени се сам за да те ценат и другите, ама некој ептен озбилно си го сфатил тоа.
Постојат луѓе кои толку се самобендисани и вљубени во себе, што во секој твој збор наоѓаат и некој комплимент кон себеси. Секоја постапка ја разбираат како додворување и просто човек во денешно време не може да биде љубезен, а да не биде сфатен погрешно.

Таквите луѓе не ги занима твојата материјална положба, твојот карактер или човечноста. Со тебе ќе бидат само ако си нивни поданик, секојдневно им кажуваш колку се најубави и најпрекрасни. Во спротивно ќе им бидеш најголем непријател пошто им љубомориш!

Ааааа,ете зошто не те бива за соговорник тебе,а на прв впечаток изгледаш дека си добар. :D
Некогаш одамна јас бев ги нарекла
http://forum.crnobelo.com/threads/Хомичи-vs-вистински-мажи.4578/
Само хомичи,рестот од насловот не е од мене напишан.Некако ми се ептен слични на самобендисаните во преголема пре доза.
Значи ке му дојдат еден вид под тип.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно

Тоа го видов,и нема врска со она кај што те цитирав.
Таму кај што те цитирав не знаев што е предлогот.
Овој другиот го знам од поодамна,исто така го имаше дадено.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Тоа го видов,и нема врска со она кај што те цитирав.
Таму кај што те цитирав не знаев што е предлогот.
Овој другиот го знам од поодамна,исто така го имаше дадено.
Знаеш...по тоа прашање никој не ме е*е :) За тој скин го тупам година и пол.
По однос на другото прашање...Премногу мрчатори чупе...Треба да влезам во темине за религија...ме нервира кога ќе ми излезат во "што има ново". Или онаму во подфорумон за готвење и рецепти. Што има да објавуваат јадења кои знаат да ги направат. Дека Аквариус нема појма како да направи јадење?
Така функционираат нештава овде. Ако јас не коментирам во темана, темата е сра*е. Тоа е некоја дефиниција :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Знаеш...по тоа прашање никој не ме е*е :) За тој скин го тупам година и пол.
По однос на другото прашање...Премногу мрчатори чупе...Треба да влезам во темине за религија...ме нервира кога ќе ми излезат во "што има ново". Или онаму во подфорумон за готвење и рецепти. Што има да објавуваат јадења кои знаат да ги направат. Дека Аквариус нема појма како да направи јадење?
Така функционираат нештава овде. Ако јас не коментирам во темана, темата е сра*е. Тоа е некоја дефиниција :)

Дефиниција за мрчатор?:)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
женска јас сум независен експерт...распрашај се на друго место:D

Дека ти спомна имало многу,па мислев штом си ги увидел имаш и дефиниција,па бев радознала за твојот аспект.:)
За на друго место....кај што ке ме интересира ке си прашам.(wasntme)