Важи, ти ќе бидеш членот што ќе кажува кои се тие глупави членови со глупави мислења.а без дискриминација, во сите теми, да бидат ограничени глупави мислења, на ден минимум по 2 од член?![]()
Важи, ти ќе бидеш членот што ќе кажува кои се тие глупави членови со глупави мислења.а без дискриминација, во сите теми, да бидат ограничени глупави мислења, на ден минимум по 2 од член?![]()
Ете ми пречат. Зошто кога дојдов тука очекував ФОРУМ а не детска градинка. И не ми пречат кога се со усул, ама не се знае за крај кога ќе се почне де...E што ти пречат мислењата во играчница? И онака не се бројат за мислења.
Ете ми пречат. Зошто кога дојдов тука очекував ФОРУМ а не детска градинка. И не ми пречат кога се со усул, ама не се знае за крај кога ќе се почне де...
И тебе сигурна сум дека ќе ти пречеа ако јас ги пишував а некој твој сограѓанин кажеше дека му пречат нели?
Ама ете дека сум јас, осаменик на форумот без обожаватели (ама ќе се смени тоа ќе ставам слика од мене на аватар) нека биде.
Играчницата е супер место каде што може да се дискутира, а и богами и да се научи нешто.
Ах бе Аркантосе морав да се извинам само да не ги слушам попувањата од овој тип-јавни и што би рекла твојата сограѓанка џоа понижувачки. Муабетот беше ок извини биди поздравен.Хоуп Хоуп Хоуп. Со твоето однесување многу оддамна, уште пред да знаеме и јас и ти дека форумов постои...ме изгуби како пријател, па се извинуваше. Сакаш да ме изгубиш пак?
Мојата сограѓанка, дали ја почитувам или не, е моја работа.
Мене не ми пречат мислењата во играчница затоа што ако јас не сакам да им обрнам внимание нив не им обрнувам.
Ете види го процентот на моите мислења... Ако имам повеќе од 200 мислења во играчница да ме задавиш ти давам дозвола... Што значи ако ти не сакаш да пишуваш во играчница, пишувај во поезија, пишувај кај сакаш.
И следно... кога ќе сакаш да навредуваш моја сограѓанка, друг член... ќе си му се обратиш нему, а не преку мене да се препуцуваш со Сара.13
Ах бе Аркантосе морав да се извинам само да не ги слушам попувањата од овој тип-јавни и што би рекла твојата сограѓанка џоа понижувачки. Муабетот беше ок извини биди поздравен.
Зар јас и ти некогаш сме биле пријатели? Покрај таков карактер? Па за секое мое мислење што не се согласува со твоето мојот прљав веш да биде изложен јавно?
Ете таква сум, злобна душа без обожаватели.Бевме. И ниту еден твој прљав веш не е изваден јавно
Сепак си се извинила... а тоа што не си го мислела искрено, ја покажува твојата вистинска страна. Причината поради која „Немаш обожаватели“ - според твој изјаснувања.
Мора... само ми е мака што си тоа ти, дел од таквите.Ете таква сум, злобна душа без обожаватели.
Мора и такви да не има нели.![]()
Сум сеуште, ама знае другата страна да ме претвори во злобна душа. Што да правам, знам да се прилагодувам.Мора... само ми е мака што си тоа ти, дел од таквите.
Навистина ми е мака. Првиот пат изгледаше како да...навистина знаеш да бидеш добар соговорник![]()
Сум сеуште, ама знае другата страна да ме претвори во злобна душа. Што да правам, знам да се прилагодувам.![]()