Што би направиле за љубов?

turop

Активен Член
15 март 2012
105
68
28
Би ги истепал сите што ја нервираат.и Чак Норис ќе го истепам.хахаха
Пешки ќе се качам на месечината.За некој што го сакаш СЕ

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Во име на љубовта, ќе ги сакам неговите маани дури и повеќе од доблестите. Во име на љубовта би се смеела најсилно на неговите вицеви кои се се освен смешни:) Во име на љубовта би се откажала од понизноста и љубовта на сите најзгодни мажи во светов за само 5 минутна тишина додека гледам во неговите очи. Малку е????

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Во име на љубовта, ќе ги сакам неговите маани дури и повеќе од доблестите. Во име на љубовта би се смеела најсилно на неговите вицеви кои се се освен смешни:) Во име на љубовта би се откажала од понизноста и љубовта на сите најзгодни мажи во светов за само 5 минутна тишина додека гледам во неговите очи. Малку е????
Ами од старт ако се лажеме....еб:cenzuraе љубовта.

Јас не правам ништо посебно за да освојам било кој...оти неодолива сум :cool:
(smoke):giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: m.o.p. and Oleri

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Ами од старт ако се лажеме....еб:cenzuraе љубовта.

Јас не правам ништо посебно за да освојам било кој...оти неодолива сум :cool:
(smoke):giggle

Знаејќи дека и он ме сака со глупово целулитче , морам и ја да се смеем на глупите вицови.

Честито на самодовербата, ехххх и ја во таа количина да ја имав:(

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Знаејќи дека и он ме сака со глупово целулитче , морам и ја да се смеем на глупите вицови.

Честито на самодовербата, ехххх и ја во таа количина да ја имав:(
Ох, не!
Не морам и не сакам да се смеам на нешто што ми е се освен смешно, не сакам да ми фали само еден голем црвен нос за да имаме причина да се смееме...
Не сакам да глумам лудило.

Нема компензации во смисла на тоа да бидеш лицемерен. Глупо е.
Ах, да...имам целулит и јас, не дека е воодушевен од тој факт, ама никогаш не сум се осеќала ко морон зашто ми рекол ти го сакам целулитот?!
Да не се лажеме, никој не сака целулит, јас првично би се осеќала ко задњи идиот да поверувам дека он навистина ми го сака |-(
Ама барем не ми го вади на нос.
Нема потреба да глуми, така ќе бидеме сите среќни.

Бај д веј не го сакам ни јас, ама знам дека сите мои други квалитети и те како го засенуваат ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: m.o.p. and UnFleur

Мирче_мкД

Истакнат Член
25 јуни 2012
173
121
343
31
на ова неможам да одговорам од проста причина шо досега и речиси никогаш не сум бил дотолку вљубен.
А и кога би бил, дефинитвно нема да направам се за таа љубов да остане по секоја цена... не сакам кога воопшто некој има големи очекувања од мене, ниту пак јас барам нешто посебно од таа гледна точка. Доволно ми е љубовта да биде едноставна, спонтана и без некои екстремности и романтичарски заведувања.

Ако треба да пропадне нека пропадне

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
За нејзе би спиел со 3 женски одеднаш :D

Шала на страна.

Само еднаш сум бил заљубен и тоа поодамна.
Долг период не сум го почуствувал тоа чуство.
Нити пак сега ќе признаам дека сум заљубен, но чуството да си до нејзе не се опишува.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and Caci