Сакам да кажам/Сакам да прашам

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Балкански синдром трчаш по ЕУ ќе влезеш и после ќе почнат да плачат како не им чини се како ќе стнат сиромашни итн. Па ако ви е толку лошо што толку сте запнале по нив ?!

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Ама сепа ке кажам,True_Blood ај лајк јор бојфренд,да ви се множат.:D
Чекаше,чекаше ама ти се исплати.
И конечно го смени Бранко за Грујо,овие две имиња како да ми се познати од некаде? :unsure

Фала на честитките, еве баш ме фати сред спремање руска, бомбици и таратур за гостиве на почеститок што ќе ни идат...
Ти си поканета, Бобо не е, зашто имам мачка дома и знаеш како кутре и мачор не се баш псевдоним за дружба (wasntme)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Фала на честитките, еве баш ме фати сред спремање руска, бомбици и таратур за гостиве на почеститок што ќе ни идат...
Ти си поканета, Бобо не е, зашто имам мачка дома и знаеш како кутре и мачор не се баш псевдоним за дружба (wasntme)
А кој е среќниот?
Не сум во тек:)

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Lena среќник или несреќник, комуниста или патриота, бурек или симит погача....видеЌемо :D
Ете чинам на претходната страна објавив, ќе го познаеш постот, дека светка, има конфети и арома на љубов :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and melpomena

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Lena среќник или несреќник, комуниста или патриота, бурек или симит погача....видеЌемо :D
Ете чинам на претходната страна објавив, ќе го познаеш постот, дека светка, има конфети и арома на љубов :cool:
Еве пролистав.

Само нек се рока,и нек се слави.
Аирлија,до година машко:D

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
СДК:

15984_540-jpg.gif

Strumfeta

Полноправен Член
20 јуни 2013
57
91
18
СДК Конечно се преселивме во нов стан (party) Многу поубав од претходниот, наше модерно, слатко љубовно гнездо :p
Уфффф, feeling so good, како да започнувам нова етапа од животот :igra

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Јас пак слушнав дека многу побожно дете бил. И толку си ја сакал државата што сопругата била љубоморна на мајчица россија...или беше маќедонија.

Еве пролистав.

Само нек се рока,и нек се слави.
Аирлија,до година машко:D

Најдобро нека е хермафродит, за да се избегнат расправии, разумен компромис и ќерка и син во едно.

• Ми се допаѓа
Реакции: True_Blood