Сакам да кажам/Сакам да прашам

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Еве, не знам како да ви кажам без да се осетите повредено, со скршено срце, со потреба да изгледате некоја филмувана верзија на Спаркс или во најмала рака да посакате да плетете, да си ги скренете мислите полни со тага во друг правец...
Јас и Outrider се фативме.
Он е мој и јас сум негова, Грујо е ваш, за нас лесковачка.

ЌАО! :cool:

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Сакам да кажам доказ дека секогаш не интересирале туѓите разговори е кога во чат ќе ти се уклучат уште два-тројца неповикани

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Сакам да кажам доказ дека секогаш не интересирале туѓите разговори е кога во чат ќе ти се уклучат уште два-тројца неповикани

Замисли неповикано ќе те цитирам повторно, не за друго, туку зашто не сум знаела дека на дискусии низ форум треба некој покана да ти прати за да учествуваш во истата. :D

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ај, ќе ве молам без тензии, ми го крадете моментот :D
Дека сакам повеќе лајкови да соберам на веста дека имам дечко, за наградна игра ми е :|
Од мене добиваш лајк само ако наградата е меден месец во Куратица, се друго не е вредно за лајк. :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Замисли неповикано ќе те цитирам повторно, не за друго, туку зашто не сум знаела дека на дискусии низ форум треба некој покана да ти прати за да учествуваш во истата. :D

Ова ,,непишано,, правило,засега,им се допага на доста госпожи и господа.
Во иднина можеби и мене.
Нема потреба да се прашувам зошто се осечат увреџени ако се цитирани.
Бај д веј,сакав да кажам дека ништо не сакам да кажам.
Ама сепа ке кажам,True_Blood ај лајк јор бојфренд,да ви се множат.:D
Чекаше,чекаше ама ти се исплати.
И конечно го смени Бранко за Грујо,овие две имиња како да ми се познати од некаде? :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДК Убавината секогаш изгледа невино иако најмногу гревови носи.(П.М.Андреевски)

Ми се допадна мислава (y)
СДК2 Дека ногу ми е погодена вечерта.То ест,музиката.Можеби и двете?Како и да е,уште малку ќе одам надвор ќе сме играеле граница :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија