Собиранки.... (договарање - тука)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Епа да видиме отсабајлечки ако времето ветува, тогаш кај 7те чешмички во парк 19 часот. Ако зеза нешто времето, тогаш кај Соборна раскрсницата па ќе му најдеме некое кафуле накај буњаковец. Другите одговара? Пишете ми пп оние кои немате мое бројче.

Solstice Марија Aristokrat Trouble и уште некој кој гарант сум забораил. :D

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Епа да видиме отсабајлечки ако времето ветува, тогаш кај 7те чешмички во парк 19 часот. Ако зеза нешто времето, тогаш кај Соборна раскрсницата па ќе му најдеме некое кафуле накај буњаковец. Другите одговара? Пишете ми пп оние кои немате мое бројче.

Solstice Марија Aristokrat Trouble и уште некој кој гарант сум забораил. :D

Пошто прв пат доаѓам, но го знам прилично добро Скопје мислите на Градкиот Парк кај стадионот Филип Втори така?

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Пошо времево зеза и не се знае колку ќе биде сврнежливо од попладне па натака, да си се чекаме ние кај соборна па да идеме во некое кафуле по партизанска. Е сеа, може час подоцна во 20 часот? Trajche? Solstice? Aristokrat?

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche and Марија

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Пошо времево зеза и не се знае колку ќе биде сврнежливо од попладне па натака, да си се чекаме ние кај соборна па да идеме во некое кафуле по партизанска. Е сеа, може час подоцна во 20 часот? Trajche? Solstice? Aristokrat?

Мене ми одговара :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
... and apparently no one showed up...

Друг пат договарајте се па можно е и јас да ви се придружам.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Trajche изгледаше како очајно да сакаш собиранка, и кога таа конечно ја организирвме ти едноставно не се појави (bravo)
Како што спомена Редхед премногу детско, од секого, не само од тебе.
Не, немам ништо лично против тебе, само е премногу смешна ситуацијава : ))

И еве јас си најавувам собиранка за во четврток, овој што доаѓа, сите кои се за ајде нека повелат.. стара екипа нека се изјасни што и одговара : )))