Собиранки.... (договарање - тука)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Де бе, не бидете толку строги. Вака и онака никој не се изјаснуваше стриктно на темата, очигледно беше собирот и да не се изреализира. Пуст оптимизам ме натера да изгубам севкупни 40 минути од денот. Then again си се помирив со една расхотка после во Магор кафе со една книга. Ништо не е загубено.
За четврток договорете се за сигурно па можеби ќе ви се придружам. Не сум најсигурен пошо во среда сум на еден друг масовен собир со олдскул форумџии од другиот форум.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Trajche изгледаше како очајно да сакаш собиранка, и кога таа конечно ја организирвме ти едноставно не се појави (bravo)
Како што спомена Редхед премногу детско, од секого, не само од тебе.
Не, немам ништо лично против тебе, само е премногу смешна ситуацијава : ))

И еве јас си најавувам собиранка за во четврток, овој што доаѓа, сите кои се за ајде нека повелат.. стара екипа нека се изјасни што и одговара : )))

Јас се извинувам,ама не сум повеќе редхед.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ах се извинувам, ова на собиранка ќе мораш да ми кажеш како да го изговарам : )))
До собиранката да научиш како се изговара! :D Еве ти мала помош од Чичко Гугл, мада мислам дека ревер се изговара, а не рвер + изговорот е со она француското Р. :)
http://translate.google.com/#fr/en/reveur

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија and Rêveur

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Се извинувам што не можев да присуствувам на претходнава собиранка,немав интернет и немав како да известам дека нема да можам да дојдам,цел ден ми беше зафатен,инаку за наредната се надевам ќе успеам,ич нејќам коа скокам собиранки пошто увек е интересно :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Луѓе отпаѓа моето присуство пошо глеам нема заинтересираност, макар да се допише кој е сигурен кој не, а и фактот дека иам обврски за пред пат и ќе бидам растрчан по административни должности. Така да се гледам со вас после одмориве.

the.boy

Истакнат Член
11 јуни 2013
68
72
318
42
А дали некој да ми каже каков е карактерот на собиранките?
Се запознавате меѓу себе, или и на собиранките останувате анонимци преку ник-овите? :)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
А дали некој да ми каже каков е карактерот на собиранките?
Се запознавате меѓу себе, или и на собиранките останувате анонимци преку ник-овите? :)
Секако дека се запознаваме .. затоа се собиранките нели ?