Синоќа многу доцна си легнав бидејќи учев Али фала богу,научив и денот ми почна сосем добро.Уф,колку сакам дожд Да си лежам покрај каминот и да читам некоја книга на Гијом Мисо
Ти ја препорачувам Девојка од хартија, мислам дека така се викаше.
Синоќа многу доцна си легнав бидејќи учев Али фала богу,научив и денот ми почна сосем добро.Уф,колку сакам дожд Да си лежам покрај каминот и да читам некоја книга на Гијом Мисо
Зошто, за милозвучниот глас или за прекрасниот стас?сдк: есма ќе прима илјада евра секој месец до крај на животот..
тоа прееска го слушнав на тв,демек била чек како беше..нешто како најдобар естраден уметник за 2013 нешто така бешеЗошто, за милозвучниот глас или за прекрасниот стас?
Или можеби за да стои на страна од музичката сцена : ))
Бога ми, покрај активноста на "ѕвездите" наши годинава, завивањето на Есма на евровизија заслужи и поголем чин и парична наградатоа прееска го слушнав на тв,демек била чек како беше..нешто како најдобар естраден уметник за 2013 нешто така беше
Си може де во држава каде имаш толку проблеми ти даваш некому вакви привелегии .сдк: есма ќе прима илјада евра секој месец до крај на животот..
Кога гледаш порничи на мобилениам вирус у телефон, Озбиљно !