Сакам да кажам/Сакам да прашам

Strumfeta

Полноправен Член
20 јуни 2013
57
91
18
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Ајде дајте ми предлог за запросување, дечкото на моја најдобра другарка сака да ја запроси, секако не јавно, но од толку возбуда на сите како да ни испарила креативноста, ништо не ни доаѓа на ум. Помош ? :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Секој ден, нова кафе пијанка, секој ден различна седенка, луѓе, разговори, сомнителни потреби, и сепак убави насмевки...

Има некоја магија летово.
Сакам да ме обземе. :)

Играње карти и не љути се човече!?

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ко ќе ре решиш да ојш во читал и позади тебе седнува настинат човек. И на секоја една минути шмрка со носот и кашла. И да табиетлија сум и ова ми одзема концентрација и сакав да му ја лупнам една. Згора и на тоа вратот почна да ме болит па станав и ја напушти читалната од дома ќе си учам, барем и сама сум денојве.|-(

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
А да прашам како можете уопште да учите у читалну, дома си е дома бе
A Марија A a a aa a? A Ана-Каренина A AA?a A?A / ?

Дома на глас си учам така ми е поубаво ама многу се разлавам ко ќе сум дома, си правам паузи на 15 минути.(wasntme)
Ко ќе одам во читална без проблем си останувам 10 саати ретко паузирам само проблем ми е што не можам на глас да учам ама си шептам и изгледа ко да си зборвам сама.:D

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
parvati мене ми е лесно да се сконцентрирам било каде, а во читална освен што учам поефектино и паузите што ги правам се поефективни од седење на фб : ))
и дру=ба е во читална ептен : ))