Спортски Вести

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мзт ја доби вајлд картата за Еврокупот следната сезона што значи се очекува да донесат јаки засилувања.Договорите ги продолжија скоро истите од лани плус Костовски од Куманово ќе дојде а Бакич си оди сигурно.Така да не знам зашто да играме македонска лига следната сезона,уште од сега нека ни го дадат пехарот.:zelen

Е да : ) паре га вртиф сфет, а нигде нема рингишпил гратис : )))
Koстофски још не се е решија да си иде, али ваљда ке си иде, недај боже да си иде, ке гу наебе следеќу сезону кд ке дојде куде нас у салу, ке га убиемо пцувајке : ) Јебига такфа ни крф пцуваторска куманофска : )
А Луковиќ ? и он да не иде куде вас ?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Е да : ) паре га вртиф сфет, а нигде нема рингишпил гратис : )))
Koстофски још не се е решија да си иде, али ваљда ке си иде, недај боже да си иде, ке гу наебе следеќу сезону кд ке дојде куде нас у салу, ке га убиемо пцувајке : ) Јебига такфа ни крф пцуваторска куманофска : )
А Луковиќ ? и он да не иде куде вас ?
Се збореше дека заедно со Костовски и Луковиќ ке дојде ама не сум бап сигурен за него,можеби ќе се одлучи да остане кај вас.Ама ако дојде и он немој да ќе бидете многу ослабени освен ако не ви донесат некој странец.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Се збореше дека заедно со Костовски и Луковиќ ке дојде ама не сум бап сигурен за него,можеби ќе се одлучи да остане кај вас.Ама ако дојде и он немој да ќе бидете многу ослабени освен ако не ви донесат некој странец.

Ли Инграм ваљда нема да игра више, мноо добар црнац, ептен, а и приватно се зближи сс њега доваѓа куде мене на работу на пицу
Добар дечко и добар поентер, има смислу за игру, сакам и следеќу сезону да игра куде нас
Костофскога не ви га даамо бре, а и Луковиќ ке остане : ) ке ве јебемо следеќу сезону дома, мора некад еј : )

• Ми се допаѓа
Реакции: maarrkooo

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ли Инграм ваљда нема да игра више, мноо добар црнац, ептен, а и приватно се зближи сс њега доваѓа куде мене на работу на пицу
Добар дечко и добар поентер, има смислу за игру, сакам и следеќу сезону да игра куде нас
Костофскога не ви га даамо бре, а и Луковиќ ке остане : ) ке ве јебемо следеќу сезону дома, мора некад еј : )
За Луковиќ ќе видиме,и јас сакам да остане кај вас за да биде интересно повеќе ама Костовски ќе ви го земеме:zelen за победување ќе видиме,вие дома јаки сте тешко се игра во Куманово.Каде ќе оди иначе црнецот?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
За Луковиќ ќе видиме,и јас сакам да остане кај вас за да биде интересно повеќе ама Костовски ќе ви го земеме:zelen за победување ќе видиме,вие дома јаки сте тешко се игра во Куманово.Каде ќе оди иначе црнецот?

Па дома, жали се дека слабо га плаќале туја, лоповишта низаедни, а вика дека мноо му се игра туја, такфу атмосферу никад не видеја, толко пуна сала увек, на прву утакмицу кд дојде да игра за нас, изгубисмо га сс навивање, незнаеше куде се наваѓа
вика дека у живот не бија толко наежен, напраиле смо му голем мерак
Иначе он кажа дека ке дојде па у Куманоо, дали како играч, дали како навивач на некоју утакмицу, обеќа ми дека ке дојде па

• Ми се допаѓа
Реакции: maarrkooo

Ку Рајбер

Полноправен Член
2 август 2013
71
59
18
42
Гевгелија
А Кожув бе.Го забравите.:)
На крајот на овој месец во Гевгелија : Партизан,ПАОК,Лукоил,МЗТ,Кожув.
Добра клапа,нели?
Инаку првотимците сите го продолжија договорот,и Србиновски исто,се чекаат засилувања.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Браво бе Кумановци,се засиливте ,а?
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=19528
Епа мора брат, искрено Костофски и Луковиќ ни бесфа главни играчи и они за жал отидесфа и ништо друо не ни остана осфен да купимо "достојни" замене за овија 2 играча. Мора па да се тресе сала у Куманоо !!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Ку Рајбер