Љубовта и разликата во годините

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Ами види сеа, изгледа оваа не разбира, после неколку часа си го тера истото, односно како да не сум ја откачил, како да е се по старо

Па затоа велам- си има мака.
Инаку, ако не криеш, колку години имаш?
Оти не е исто ти 16, таа 33 или ти 30, таа 47... И двете се 17 години разлика, ама не се двете исто.

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
А што ако е веќе роден... и сеуште памети каде бил кога го убија Џон Кенеди? :D

Шега настрана, жените се во предност во вакви ситуации.
Овој случајот во Хрватска, да било обратно, 40 годишен со 13 годишна... типот ќе завршел на робија како педофил. Зошто женава не е во зандана не ми е јасно.
Иако на женската педофилија се гледа со одобрување, дури и восхит. Сигурно кога се `фатил` со неа... :D му завидувале сите седмооделенци...:pusi

Хаха, жена педофил?! not shake crap!!
Ај маж педофил, дирек на бесилка! бидејќи му го упропастил животот на некое дете.
Али жена како може да му упропасти живот на некое дете?! кога на детето му е сон да го направи тоа, секое сабаје од WC ја мањачи комшифката, си прај филм си г@ д$%@, и ај со здравјe, али финтава е во тоа што, веќе може да заглави понатаму, како што е примерот со таа Србинката.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
По муабетов не и е лесно. Ич не и е лесно богами. (wasntme)

Мене пак по постираниот муабет ми делува несериозно за жена со толку сериозна возраст.... може ја држи пубертетот уште. Или си има мака со нервите...:eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: Primrose

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Па затоа велам- си има мака.
Инаку, ако не криеш, колку години имаш?
Оти не е исто ти 16, таа 33 или ти 30, таа 47... И двете се 17 години разлика, ама не се двете исто.

19, фраер на место сум бил, ама среќа со вас женските сум имал, шо да ти кажам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Хаха, жена педофил?! not shake crap!!
Ај маж педофил, дирек на бесилка! бидејќи му го упропастил животот на некое дете.
Али жена како може да му упропасти живот на некое дете?! кога на детето му е сон да го направи тоа, секое сабаје од WC ја мањачи комшифката, си прај филм си г@ д$%@, и ај со здравјe, али финтава е во тоа што, веќе може да заглави понатаму, како што е примерот со таа Србинката.

Во законот нема поделба по пол кога се работи за педофилија. Само што казнениот систем преќутно одобрува женска педофилија.
Да заглави понатаму? Типот прва година средно е татко, поголемо заглавување....:D да почни да се коцка на 17 ваљда...

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Е тоа зависи од човекот.
Жена ми, факултетот го почна од кај мене од дома. Значи живеевме заедно, таа одеше на факултет, јас не правев никаков проблем. Дојде време за деца, ако таа не сакаше да има, ако сакаше прво да го заврши факсот со тешко срце ќе се согласев. Ама ми ја исполни желбата паузира, и еве сега пак ќе си продолжи без никаков проблем.
Тоа е се’ договор.
И немој да мислиш дека ако си магистар секогаш ама баш секогаш ќе работиш по струка.
Еве сум, чист пример, би требало да бидам професор, а сум претприемач, претходно бев дистрибутер, а година откако го завршив факултетот и за време на целото студирање бев таксист...
Не ги потценувај работите... и не се преценувај себе си. Извини ама морав да го коментирам на ваков начин.
Далеку од тоа дека јас ги гледам работите на друг начин или пак дека потценувам некоја работа или се преценувам себе.
Со целиот овој труд не би сакала никогаш мојот труд да се вреднува со 8000 ден. поубаво дома да си седам.
Да меѓутоа твоето знаење и пари направиле до тоа да станеш претприемач и сега да земаш добра сум на пари која не верувам дека е 8000 ден.
И не ми беше целта на моабетот оваа,целта ми беше во тоа да кажам дека амбициите можат многу лесно да станат само сон после свадбата затоа што доаѓаат децата а после децата и сите други работи..Затоа дипломирањето се прави пред свадба а не после свадба

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
19, фраер на место сум бил, ама среќа со вас женските сум имал, шо да ти кажам

Врсниче мое, би те советувала да се тргнеш од неа, повозрасна, згодна, убава каква сака нека е. Можеш од таква врска само его да си билдаш од тоа колку ќе ти се восхитуваат другите, демек постара е па "кој сум јас". Љубов нема да добиеш.
За 36-годишна жена муабетов од чет што го имаш постирано не доликува (без разлика колку години имаш ти.)
Да беше Фројд жив случајов би му бил добра тема за труд.

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Во законот нема поделба по пол кога се работи за педофилија. Само што казнениот систем преќутно одобрува женска педофилија.
Да заглави понатаму? Типот прва година средно е татко, поголемо заглавување....:D да почни да се коцка на 17 ваљда...

На 13-14 татко, ако се истераат децата на него, пу пуу.. на 25-26 дедо, на 37-38 прадедо, на 49-50 пра пра дедо, море среќлија чоеков ке си гледа фамилија се до 5-6 колено..

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Врсниче мое, би те советувала да се тргнеш од неа, повозрасна, згодна, убава каква сака нека е. Можеш од таква врска само его да си билдаш од тоа колку ќе ти се восхитуваат другите, демек постара е па "кој сум јас". Љубов нема да добиеш.
За 36-годишна жена муабетов од чет што го имаш постирано не доликува (без разлика колку години имаш ти.)
Да беше Фројд жив случајов би му бил добра тема за труд.

Машка работа, шо велат стари, Медот е благ, ама прстите не се јадат..
Заеби блок му фтерав на фб, среќа на телефонов има апликација call blocker, нека шиба..
П.с имав јас девојка 4 месеци помлада од мене, али јбг појде курбан и таа поточно 2 наеднаш.

pilot

Истакнат Член
8 април 2013
34
20
308
вака да се разбереме јас имам 28 ако некоја нема ништо против мојте години може веднаш да се
креснеме :D