Чет муабети (ти реков-ми рече)

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
сепак некои работи никогаш не се менуваат, форумот останал ист!

иначе уживај не се потресувам, не ме думај, а и како што гледам релативно неодамна си активна така да не знаеш за што станува збор во моите мислења, следи малку...не се потресувај! ;)
Па мислење дека ако си отидеш и пак дојдеш некој друг ќе го креира за тебе форумот?Ми делуваш како гастарбајтер коа ќе си отиде од Македонија се враќа и плаче како државава не мрднала од мртва точка.Што ако сум релативно нова?Дискриминираш?Не сум јас потресена ти си таа што си малку како потресена.Следам јас,муабет дека си била дупли профил и тоа ти беше главен муабет да го кажеш за дебата?И со тоа на крај ;) си победник признавам,опасно шмекерско-победничко смајли ;);) .

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and slb_bobo

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Па мислење дека ако си отидеш и пак дојдеш некој друг ќе го креира за тебе форумот?Ми делуваш како гастарбајтер коа ќе си отиде од Македонија се враќа и плаче како државава не мрднала од мртва точка.Што ако сум релативно нова?Дискриминираш?Не сум јас потресена ти си таа што си малку како потресена.Следам јас,муабет дека си била дупли профил и тоа ти беше главен муабет да го кажеш за дебата?И со тоа на крај ;) си победник признавам,опасно шмекерско-победничко смајли ;);) .

а ти си дежурна за ниско квалификувани дебати како што гледам, не можам да сфатам што ти требаше да се фатиш за едно мое мислење во сдк-сдп, божеее....
од прв ден на карање, ајмооо....ама не, тие што досега добро ме знаат, ќе проценат дека ова ми е под ниво, така да, уживај во животов, коментирај си, пишувај си, ама не се чепкај бре за нешто за кое ич глава не треба да те боли, ако имаш нешто да кажеш, кажи, не мора да отвараш дебати на некои мислења кои не се напишани со таа намена.
покрај другото....;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
а ти си дежурна за ниско квалификувани дебати како што гледам, не можам да сфатам што ти требаше да се фатиш за едно мое мислење во сдк-сдп, божеее....
од прв ден на карање, ајмооо....ама не, тие што досега добро ме знаат, ќе проценат дека ова ми е под ниво, така да, уживај во животов, коментирај си, пишувај си, ама не се чепкај бре за нешто за кое ич глава не треба да те боли, ако имаш нешто да кажеш, кажи, не мора да отвараш дебати на некои мислења кои не се напишани со таа намена.
покрај другото....;)
Тоа ми е фах ловам нискоквалитетни дебати на личности што мислат дека од коа ќе ги снема форумот некој Друг да го подигне на повисоко ниво со муабетот демек ништо не се изменило.Тоа што другите те знаат не ми се фали мене евентуално ако ти прави чуство на супериорност дека си фејмс грл.Твоите дебати се на повисоко ниво кај доктор Весна :eek

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Hello, what's going on here? Глумци и глумици насекаде. Или лицемери. Не знам што е работава.
Членовите кои секојдневно проповедаат за дискусија во темите за дискусија секојдневно ги гледам дека се препираат со некого во според нив најбаналните теми кои не вредат да се посетуваат.
Бар извадете тоа маските и кажете дека сте дојдени за забава, а не да развивате интелектуални дискусии.
Ги правдам членовите кои ќе речат ослободена си од часот и слични глупости. Зошто? Затоа што нејќат да се замараат со небитни работи, а не дека не знаеле да дискутираат. Секој знае да дискутира, само некој мрзата го фатила, а некој дошол за забава.
Смирете страстите и не поттикнувајте само расправии. Океј? Поздрав.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
најголем дел од форумџиите имаат пони велосипеди. Зашто?
Сите одат контра
:rolleyes:

images

Предлог проект за аватар на сите кои одат контра :D