Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Всушност не сум пратил никаков линк, но нема ни потреба.

melpomena
Веќе здодевно е со едни те исти муабети. Знам дека после ова ќе биде пак затишје па некаде пак ќе извири некое твое мислење кое би опфатувало некој член. Како што и почна целата работа уште way back. И пак ќе бидат истиве мислења, и пак ќе пробаш да изнудуваш да го сторам тој чекор и пак нема да те послушам. Едноставно it aint me. А ти продолжи да сметаш дека немам доволно аргументи.

Немало линк?
Ке дозволиш да приложам доказ,односно,ке се погрижиш да не влијае на постот што ке го приложам правилото дека не смеат да се приложуваат лични работи доколку му смета на одреден член? :)
Јас сум спремна и на перманентен,само за да докажам колку измислуваш.
Замисли до толку отидоа твоите измислици.:)
И да,немаш аргументи.
Да имаше,ехееее досега немаше да се мачиш со врти сучи.
Но тоа не значи дека неможеш да направиш да постојат;)
Ти од пост тема без врска со постот направи.
И да,ги немаш оти не постојат.
Не пробав ништо да изнудам,само се удираш во гради за демагогии,одиш со директни навреди(што не ми смета)
И каде се сега демагогиите?
Исто и ти продолжи да пишуваш низ форумов дека ме интересира твојот и нечии лични животи.
А јас пак ке ти потврдам.
Да,ме интересираат постовите и ми е интересно креирањето на личноста на основа на неговите постови.
Нека ме демантира некој што барем еднаш не го сторил истото.Ма како еднаш,секогаш,за онј лик што ни е интересен,од било кој аспект.:)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ај сподели линк кога веќе викаш. Мислам за линк каде што споделувам нешто јавно. Или пак немаш такво нешто видено.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ај сподели линк кога веќе викаш. Мислам за линк каде што споделувам нешто јавно. Или пак немаш такво нешто видено.

Очигледно нит читаш и нешто ти се случува.А знам дека тој дел добро го прочита.Не џабе го избегнуваш секогаш.не е случајно.
Убаво е објаснето со што пробувам да ти доловам како доказ дека не ме интересирал твојот приватен живот,а ти го тврдиш спротивното.
Ма крај краева,тврди што сакаш.:)
Не ти замерувам.
Но ти си знаеш точно како е,без разлика дали признал оти лук си јал,на лук си мирисал.:mstickle :)
Ајде пријатна вечер.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
На форумов, или активни ќе се темине со музичиња и поздрави, или препукувањава по темава или СДК. (bravo)
На љубовна исповедувачница почнав да се радувам поради вас.
Ако сакате навредете се, дајте ми казнени, одземете ми модераторство, ваш избор, ама барем директива ви кажувам дека отековте над секоја граница. Точка.
Усул бе да се немало, аман? Насочете ја таа негативна енергија и фрустрации некаде. Еве гоблени везете...што било.
Еднаш нека ви се смачи и нека ве фати срам од сопствената иронија и лицемерие, доста си ги префрлате меѓусебно. За кавга повеќе треба, нема да си играме „Ти си шуга. - Не, ти си.“ Се знаеме кои сме, што сме и што пишуваме, барем ко форумски ликови, нема потреба од вакви испади.
Ко што мене не ми личи да го пишувам ова, вам уште помалку ви личи секој можен момент да го користите за самодокажување, чиниш попалени тинејџер(к)и се тепаат околу постер со автограм од Едвард Кулен. Не знам која е сатисфакцијата, ама од страна делува смешно и детски.
Со месеци трае бе луѓе, веќе од секоја нормала излегува. Решете си ги еднаш хировите and move the fuck on.
Не сме се замарале со форум. Оди бе, мижи Асан...
water-mill-river.jpg

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
На форумов, или активни ќе се темине со музичиња и поздрави, или препукувањава по темава или СДК. (bravo)
На љубовна исповедувачница почнав да се радувам поради вас.
Ако сакате навредете се, дајте ми казнени, одземете ми модераторство, ваш избор, ама барем директива ви кажувам дека отековте над секоја граница. Точка.
Усул бе да се немало, аман? Насочете ја таа негативна енергија и фрустрации некаде. Еве гоблени везете...што било.
Еднаш нека ви се смачи и нека ве фати срам од сопствената иронија и лицемерие, доста си ги префрлате меѓусебно. За кавга повеќе треба, нема да си играме „Ти си шуга. - Не, ти си.“ Се знаеме кои сме, што сме и што пишуваме, барем ко форумски ликови, нема потреба од вакви испади.
Ко што мене не ми личи да го пишувам ова, вам уште помалку ви личи секој можен момент да го користите за самодокажување, чиниш попалени тинејџер(к)и се тепаат околу постер со автограм од Едвард Кулен. Не знам која е сатисфакцијата, ама од страна делува смешно и детски.
Со месеци трае бе луѓе, веќе од секоја нормала излегува. Решете си ги еднаш хировите and move the fuck on.
Не сме се замарале со форум. Оди бе, мижи Асан...
water-mill-river.jpg

Е неможе,јас сум шуга :D
Ти не си.
Ти си само вишната врз врвот на тортата.
Благодарам што намина. :giggle

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Еве вака јавно да издекларирам, отсега па натака во случај да започнам билокаква јавна кавга со посочениот член, го замолувам ipopovski да ме тргне од модераторската клупа и додели соодветната казна.
Другото зависи од посочениот член melpomena колку ќе се потруди да го изнесе веќе видениот муабет. Со други зборови, нејзин избор дали би сакала да продолжи по истиот пат или и она би сменила нешто.

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Еве вака јавно да издекларирам, отсега па натака во случај да започнам билокаква јавна кавга со посочениот член, го замолувам ipopovski да ме тргне од модераторската клупа и додели соодветната казна.
Другото зависи од посочениот член melpomena колку ќе се потруди да го изнесе веќе видениот муабет. Со други зборови, нејзин избор дали би сакала да продолжи по истиот пат или и она би сменила нешто.

Од една страна бараш да те тргнат,од друга тврдиш дека се караш,од трета во вториот пасос однапред си градиш штит дека нема да си ти виновен. (facepalm)
Што да сменам?
Јас не се карам.
Цитирај директно навредлив пост од мене,и цитирај со го твојот пост поооооолн со не дозволени зборови на форумов.
Јас ти барам аргументи,ти наводно немаш време и нерви,а времето го помина пишувајки претпоставки што наводно јас сакам да кажам.
Саладине,не ме интересира твојот личен живот,немој да лажеш јавно на форумот,лично ми го понуди дел од твојот личен живот и јас те одбив.
Немој ради тоа вака да се одмаздуваш. (worried)
Навистина нема смисла.
Се дур имаш ти време да лажеш јас ке имам за да те демантирам.
Те демантирам цитирајки те,ме обвинуваш на база на претпоставки.

И на крај со ова се направи однапред жртва.
Ашколсум (bravo):x