Сакам да кажам/Сакам да прашам

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Глеам финале еве ск почна и Кожуф добро почна , ајмо Trajche Ју кен дует ! : )
Финале а празна сала. ццц
Закључак, само Куманоо може да напуни салу скроз у целу Македонију, само у Куманоо може да има 7 000 у салу

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Сакам да кажам офидијален јазик на форумов-македонски,и доста ми изиграваат енглези.
Као демек пофенси е?
Ако ова беше наменето за мојот коментар или инспирирано од него, морав да го напишам така, затоа што ако го преведеш зип (патент) и екстензија (додаток), глупо звучи. И дај кажи соодветен македонски збор за плеер? Пуштач на филмови? :eek:

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
А нели може само превод?Се мислам дека ми расправаа еднаш како,ама сум заборавил :unsure Види вака,се работи за една серија братучетката а имала симнато и и требело само превод.Па ако знаиш како да симне или како да искомбинираме?
Се ти објаснив, ако ова не знаеш да го направиш, не знам што да кажам. :)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Still searching for different ways to be creative.

А, и... Единствената причина зошто не сакам лето се проклетите мушички насекаде и разните гнасни летала што влагаат во соба. |-( Кога ќе почувствувам бубачка на мене, I'll be like:

When I think I feel a bug on me.gif

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Предизвик за научниците. Да вкрстат комарец со светулка.
Така полесно ќе се убиваат навечер.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ако ова беше наменето за мојот коментар или инспирирано од него, морав да го напишам така, затоа што ако го преведеш зип (патент) и екстензија (додаток), глупо звучи. И дај кажи соодветен македонски збор за плеер? Пуштач на филмови? :eek:
Не е за тфој коментар сто посто ; )

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Предизвик за научниците. Да вкрстат комарец со светулка.
Така полесно ќе се убиваат навечер.
Генетски не се слични, не би можело такво нешто. Исто како да се обидеш да вкрстиш стоногалка со пеперутка.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Не,ни најмалку не беше за тебе,ова од поодамна ме нервира не само тука,туку и на фејсбук па дури и во комуникација со луѓе во живо.Поздрав.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and The Tramp