Оди на titlovi.com или podnapisi.net и симни си. Откако ќе го симнеш, треба да го отпакуваш зашто е зипувано, ќе го најдеш фолдерот кај ти е одпакуван, го земаш преводот и го ставаш во плеерот во кој си го пуштил филмот. Преводот треба да изгледа како ворд документ, ама со екстензија .srt или .sub.СДП Луѓе знае ли некој како се симнува превод за филм?Јас симнувам само филмови и не ми требало превод до сеа,а сеа ми барат превод..
А нели може само превод?Се мислам дека ми расправаа еднаш како,ама сум заборавил Види вака,се работи за една серија братучетката а имала симнато и и требело само превод.Па ако знаиш како да симне или како да искомбинираме?Оди на titlovi.com или podnapisi.net и симни си. Откако ќе го симнеш, треба да го отпакуваш зашто е зипувано, ќе го најдеш фолдерот кај ти е одпакуван, го земаш преводот и го ставаш во плеерот во кој си го пуштил филмот. Преводот треба да изгледа како ворд документ, ама со екстензија .srt или .sub.
или пак доколку имаш инсталирано BS Player, тој може сам да си бара преводи кои одговораат. Твое е само да си подесиш јазици на кои сакаш да ти бара преводиСДП Луѓе знае ли некој како се симнува превод за филм?Јас симнувам само филмови и не ми требало превод до сеа,а сеа ми барат превод..