Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
СДК:
Јас сум жив доказ за поговорката:
"Кој високо лета ниско паѓа".

Пс.Интуицијата никогаш не лаже.
Во повеќето случаеви да. Но не треба да се потпира човекот само на неа. Затоа што така критичкото мислење нема да го оформи и подоцна просперира.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Аааа, Ханиоти е на првиот крак, Катерини е од Солун надоле, далеку се. Сум бил на сите три крака, веќе 9 години по ред одам на одмор во Грција ја знам на памет шо се вика, можам слободно туристички водич да бидам :D На краците повеќе одат фамили со семејства, но секако има и помлади дојдени за забава, а журките се подолу на островите :) На Закинотс пред 3-4 години ја имав видено Мадона, предходната година Роналдињо :))
Добро место е Гејлада не те обесхрабрувам, секако ќе си поминеш убаво, ама пред 3-4 години таму беше Буржоазија сега колку ќе ти биде дневница пред 3-4 години беше дупло, али со кризава ги снајде колапс.
Во туризмот и хотелиесрството кај нив, ама оние со државјанство зборам е царска работа... 6 месеци работат, 6 месеци седат дома а плата им стига, е тоа е, ама затоа банкрот :D
немам гајле јас за плата, тој е наш човек, што живее во Австралија, така да има ненормално многу пари, не частеше сите 3 дена се и свашта :cool:

Сакам да прашам

-Дали се носат 2 или 3 поклони за матура?
А) Сакам да и однесам часовник, букет бели ружи и мече

Б) Часовник и бели ружи..

Што велите?
Ако ти е за девојка немој часовник, барем јас така имам слушнато, не било убаво, демек ќе ви било одбројано времето...
можеш новчаник, или незнам некоја штосна марама, ланче, филигрант, има доста избор за девојче ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kaarikuto

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ако ти е за девојка немој часовник, барем јас така имам слушнато, не било убаво, демек ќе ви било одбројано времето...
можеш новчаник, или незнам некоја штосна марама, ланче, филигрант, има доста избор за девојче ;)
Oдбројано времето ? : ) Вау
Ja до ск иам поклонето 2 ручни сата и 3 ѕидни haha за ѕидни шљапам глупости и нема врска никакфо време не ни одбројано
Али знам , бабе не би биле бабе док не давиф сс њини бабини деветини или даветини ? ми у Куманоо викамо бабине приче (јебига блиско е граница)

И сдк двојка од како даамо гратис кока колу сс еспресо, сфи што не пиесфа еспресо а и кока колу, с'ркаф гу комбинацију како никад да не виделе , сфашта... : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Сакам бан за љубовна исповедувалница :D - мора да ми забраните да пишувам... само таму ми се бројат мислењата (facepalm)
Saladin убаво ми рече дека треба да почнеш казнени поени да ми даваш, сега веќе те подржувам :D

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
третман за слабеење
homer-exercise.gif

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
СДП

Ме фаќа срам... за впонеделник, тие 15 минути што ќе ги седам кај партнерката ќе ми бидат ептен доооолги!