Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
рушење светски рекорд за најголема перница не е мала работа. ајде, и во недела на работа и тоа прва смена. накратко, пижамите, на мочање и в кревет. :zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Проклета је недеља и сфак приватњак!!!
Ја незнам што не смо се родиле сфи ми заедно например уууу Финску,Шфедску бе ај. Само сс наш менталитет и дијалект(език де)
Они бре мноо збориф рикферц у офсајд, кој ке учи марсофски, а снекче си е снекче, с'лнце ме нервира, а ваљда и полен ги е мноо послаб од овј наш заебан киваторски.
Ај киду ја да си га допију кафе на куманофску обалу : )

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Сдк дека никогаш интуицијата не ме излажала...А нема ни овој пат...
Знам дека не се лажам...Ама во ред...
И со тие личности поинаку ке се однесувам.
Кој како заслужил.
И нема никој овојпат да застане на патот на мојата срека...
Ке сторам речиси се...Се,да уживам...
Само јас сум важна,не повеке и останатите.
Бидејки за нив гледав јас се запоставив...
Кој сака нека ме суди,кој сака нека ми соли памет...
Нема да ме одврати никој во намисленото.
Што сака нека биде...Не ми е гајле реков...
За него,ке убијам и човек.
Нему и животот би му го дала...
Зошто е вреден за тоа...
Вреден е!!!
Неговата срека е и моја...Неговата насмевка е исто и моја...
Така било пред 6 месеци така ке биде и во иднина...
И се ке сторам...да ја осети радоста...

Живели.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДП Луѓе знае ли некој како се симнува превод за филм?Јас симнувам само филмови и не ми требало превод до сеа,а сеа ми барат превод..

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДП Луѓе знае ли некој како се симнува превод за филм?Јас симнувам само филмови и не ми требало превод до сеа,а сеа ми барат превод..
Оди на titlovi.com или podnapisi.net и симни си. Откако ќе го симнеш, треба да го отпакуваш зашто е зипувано, ќе го најдеш фолдерот кај ти е одпакуван, го земаш преводот и го ставаш во плеерот во кој си го пуштил филмот. Преводот треба да изгледа како ворд документ, ама со екстензија .srt или .sub. :)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Оди на titlovi.com или podnapisi.net и симни си. Откако ќе го симнеш, треба да го отпакуваш зашто е зипувано, ќе го најдеш фолдерот кај ти е одпакуван, го земаш преводот и го ставаш во плеерот во кој си го пуштил филмот. Преводот треба да изгледа како ворд документ, ама со екстензија .srt или .sub. :)
А нели може само превод?Се мислам дека ми расправаа еднаш како,ама сум заборавил :unsure Види вака,се работи за една серија братучетката а имала симнато и и требело само превод.Па ако знаиш како да симне или како да искомбинираме?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
или пак доколку имаш инсталирано BS Player, тој може сам да си бара преводи кои одговораат. Твое е само да си подесиш јазици на кои сакаш да ти бара преводи :)