The Vampire Diaries

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Јас разбрав дека TVD ќе имат 5 сезона а The originals ќе си биде посебна серија.
Така може :)
Кога ќе дознаете повеќе информации, ако не ве мрзи можете да ме известите (зборувам во множина и се однесува за тебе и сите што гледаат не ти персирам :) )

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
да ве прашам од каде можам да симнам преводи за епизоди од 4 сезона,пробав на титлови ама нема (ако случајно некој ги има нека каже или нека ми пише во порака да се договориме да ми ги прате некако):)?

warr

Староседелец
17 февруари 2012
187
214
643
Тетово
да ве прашам од каде можам да симнам преводи за епизоди од 4 сезона,пробав на титлови ама нема (ако случајно некој ги има нека каже или нека ми пише во порака да се договориме да ми ги прате некако):)?
ако мислиш на Македонски сигурно нема, ама српски има:
http://mk.titlovi.com/prevodi/prevodi.aspx?prevod=the vampire diaries&jazik=srpski

• Ми се допаѓа
Реакции: monika88

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Последната епизода ќе биде многу добра.

А сега кога се вратија сите, не ли ве потсетува на прва сезона кога ја отворија гробницата?
Бони си го бараше, мисле се она може да направи.|-(

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ептен забегавме оф топик.
Болдираното: Што има врска живти младост убавината со патетиката???

И дај човече до пред да биде лоша ор самтинг, цмиздреше во секоја епизода по три пати, 15 мин од епизодата и беа посветени на нејзината цмиздрачка сесија, објаснувањето како она живот дава за Македонија, како не може да се носи со фактот дека има гладни во Етиопија нАли и тако даље...

И сега искрено мислам дека се совршен пар со Стефан, значи сродни души онака до јаја.
Дејмон е ту мач за неа.
Патетиката е многу лоша карактеристика(според мене) и не можам да ја дадам на толку убава личност :)
Родителите и’ загинаа во сообраќајка. Подоцна дозна дека загинале затоа што Стефан требало да ја спаси прво неа а потоа нив, ама немало време.
Џена загина кога требаше Клаус да се прави хибрид.
Тој професорот по историја загина(не ми текнува како се викаше) а и беше практично како втор татко.
Дозна дека е посвоена и дека вистинската мајка и’ е вампирка, во лице и’ кажа милион пати дека не и значи ни колку едно влакно на сопствената коса.
Каролајн стана вампирка, Бони стопати дојде до смрт. Џереми умре.
Сите умреа.
И после сето ова вие очекувате режисерите да создадат лик што нема да плаче?
Малку ќе биде нереално и чудно ако не плаче...
Ја незнам кое живо суштество може да не пушти солзи после сите дешавки што и се случија(најстрашно по нејзина вина, и тоа ради што сите запнале таа да не умре. А од секогаш сакаше да почине...)

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Мрзу кт се враќав ликови од серију, кои су у претходни епизоде умреле. Како што се вратисва овија вампирски ловци. -.-

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
клаус и керолајн мммм(inlove)
дејмон и елена(inlove)
мене и не ми е баш неинтересна трета сезона