The Vampire Diaries

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Реално, Клаус физички не е поубав од Дејмон на прв поглед, ама кога ќе почнеш да го доживуваш, сфаќаш дека е ептен онака фраер :cool::D И ја има најубавата насмевка на свет такоџе :sram

Мора да се согласам со мислењево. На прв поглед човеков ми беше одвратен.(wasntme) Има посебен шарм.

• Ми се допаѓа
Реакции: True_Blood

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Прво се лигавев по Дејмон па по Клаус сега и по Елајжа. (wasntme)
VD313c0525b4--2445502927519137848.jpg

Нели целиот е срцкаст?:giggle

Коментар за епизодата
Епизодава ми беше предобра, конечно малце љубовниот тријаголник не беше во центарот на внимание. Подалеку од Мистик Фолс, главен акцент на оригиналните. Значи одлична епизода се` до моментот кога му кажуваат на Клаус дека ќе стане татко, добро бе мајко му стара поглупо нешто не можеа да смислат.:^) Во наредните епизоди нека ја убијат Кејли и бебето дека ова нема смисла. Иначе едвај чекам да почне новата серија со оригиналните.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
дејмонннн го обожавам,заради него гледам едно подруго по 4-5 епизоди хихихи
до 3 сезона ќе стигнам за 2 епизоди јухууууу

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Чекајте малку. Јас Твајлајт гледам или што е работава?
Не, не и не.
Ако не го тргнат побрзо ова со бебево дефинитивно се откажувам од серијава.

И две забелешки.
Абе природна убавина се забележува и покрај сите шминки кои се користат за да ја огрдат таа убавина. Малку изгледа се исплеткав низ реченицава ама муабетот ми беше: Нина Добрев. Каква шминка имаше огромни црни кругови околу очите, и триста чуда на неа, и пак е прекрасна... И како да не ја сакам за втора жена сега? :)
И втората забелешка. Претходно неможев да го поднесам Клаус. Сега сакам конечно да најдат начин да се ослободат од него. Нека му го забијат тој колецот и онака што ќе му е вечноста....
(личев на баба стара од времето на Касандра седната пред телевизор и коментира како Касандра да и е внука од ќерка)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ај нека се најде некој паметен да ми објасни за продолжениево за Клаус и остала компанија оригинални. Кога ќе одат епизодите и сВе ТО?

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ај нека се најде некој паметен да ми објасни за продолжениево за Клаус и остала компанија оригинални. Кога ќе одат епизодите и сВе ТО?
Ќе почнела нова серија на CW прошлата епизода беше наговестување за новата серија, јас колку што читав почнала да се снима серијава па некаде на есен ќе почнит со емитување.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ќе почнела нова серија на CW прошлата епизода беше наговестување за новата серија, јас колку што читав почнала да се снима серијава па некаде на есен ќе почнит со емитување.
А што се случува со The vampire diaries, После завршувањето ќе има петта сезона?

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Јас разбрав дека петтата сезона ќе биде за The Originals. :frantic