Ма не, ова ликов што го пронаоѓа на фб сигурно е некоја мала фаца, така да мислам...... тешко може да се одреди на сликава каде е таја фаца^^^ на сликата јас гледам долу кај стеблото едно сиво како фаца што ми се формира,да не се мисле на тоа за сликата?
Јас баш сумљав на ова што го имаш маркирано(бележано) со плаво
абе ај за кафе не е проблем ,него за толку скапи коли од кај им пари,а сите се жалат немаатСите велат криза е нема пари ниту работа. Се ова неккао го разберам ама ај како да разберам феномен коа цел кеј , улица Македонија , ленинова неможеш место да најдеш?! Ако никој не работи од каде им пари за кафе или што и да е ?
Парвати можеби лајкот значи дека се согласува со нечие мислење и како не би се повторувал/а става лајк наместо да го напише истото ...Сфе сфе али не ми е јасно како може некој да се кара а треќ да чита и да лупа лајк бе, а врску да си нема сс тј муабет
цц : ) Тамара ли имаше песну Смешно зар не ? ...Смешмно ама и ирнонично, никакфо, бизарноооо
е како за оваа реченица да не ти ставам лајк,кога е на местоПорано беше една слика илјада зборови. Сеа е една слика илјада лајкови. Тибам нацијата .. замина у неповрат. Испаднале у дискотека/кафана и за 10 минути 60 - 70 слики ... ц ц ц