СДК ..не можам да заспијам затоа што ме боли глава ужасно многу и затоа што пак имам кошмари..... ваљда ќе претанат некогаш...ех само кога би знаела зошто воопшто ги имам би ми било многу полесно ...
Има една изрека: „Со смртта на еден човек, се отвора вратата на раѓањето на друг човек.“Повеќе сакам да споделам една новост со вас отколку да ја кажам
немојте да мислете дека во нашата Македонија не се случуваат ретки работи?
токму една таква убава и тажна вест се случија денес
Го испратив дечко ми на погреб-да кај баба му кој ќе биде утре,за да им помогне на неговите
се случи што се случи,тој е тажен и сите се тажни денес
но се случи една очекувана работа (но не баш денес),во куќата каде што живееше баба му,живеат и неговиот прв братучед и неговата жена
епа драги мои таа жена беше трудна и влезена во последниот месец од бременоста.......
точно денес таа се породи доби златна ќеркичка,која за жал се роди на овој тажен ден
незнам како да изреагирам,од 6 часот наутро се разбудив со тажна вест,а за чудо во 6 часот на пладне дознав многу убава вест
незнам што повеќе да напишам,судбината сакала така да биде....
: ) Да ама ја не збору за обичан лајк што се ставља у тему куде што се развива некоја дискусија и се брани стафПарвати можеби лајкот значи дека се согласува со нечие мислење и како не би се повторувал/а става лајк наместо да го напише истото ...
Не бев во тек со настаните...но сепак баш поради тоа лупа лајк...баш затоа што се согласува со таа страна....: ) Да ама ја не збору за обичан лајк што се ставља у тему куде што се развива некоја дискусија и се брани стаф
Ја збору за сеирџиски лајк, двоица се караф а треќ тепа сеир или па фаќа едну страну само за тој што некад у некоју тему се замерила сс друу страну : ) Пример тебе некој од форум те познаа и ти се скара за нешто лично и ја од нигде да лупам лајкови : )
Манемој молим ти се, проста маса
Нели глупо изглеа да не си запознаен сс ситуацију а да лупаш лајк : )
Заеби, поздраф до тебе и тфој убаф аватар ..или па мој е поубаф ? : P ма сличан е у нијансе : )
Недеља ! слободан дн,легање,фудбал,ракија,собиранка,оу јеааа
СКД дека станав зависна од форумов
Ма џабе, не помага ништо... ни рихеб,ни гатачки ни бајачки,се пробав до сеа... и скд дека ејми ми е омилена певачица незнам како ми ја погоди вака..